👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ta jak żyga sra itp, stary on bedzie sie lekko wywracał i tyle bedzie miał dzień jak codzien, jakbys był w ciagu np. 300 dni to bys zrozumiał że on żyga sra i płacze na trzeźwo, a po pijaku to może nawet i z 2 litry wypic i bedzie sie lepiej czuł zdychając tak, niz na drgawkach.

Cytat:
Godzine później
Że godzinę później zaczął padać deszcz? Nie rozumiem...

Łódź,Limanka !
Jestem dumny z tego,że jestem Łodzianinem
Mamy tu prawdziwe talenty
Jestem dumny z tego,że jestem Łodzianinem

kaspersky16 napisał/a:
Nigdy po takim filmiku nie ma drugiej części albo chociaż zdjęć... Jestem ciekaw jak degustator radzi sobie z bólem brzucha... jak rzyga i płacze...
sadol.pl/litr-wodki-na-lekcji-vt6138.htm8496

kaspersky16 napisał/a:
Nigdy po takim filmiku nie ma drugiej części albo chociaż zdjęć... Jestem ciekaw jak degustator radzi sobie z bólem brzucha... jak rzyga i płacze...
...nie mierz innych swoją miarą.

kaspersky16 napisał/a:
bo prawdziwi kumple nie nagrywają swoich w takim stanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie