Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up pewnie dobrze ciagnie
naprawde szkoda ze sie tak chlopaki sprzedali. nie reprezentuja juz nic z tego co ich wynioslo kiedys na wyzyny.
Tyle ,że on zawsze taki był. Jego wywiady od 10 lat w 90 % wyglądaja podobnie.
konto usunięte
2012-10-04, 13:24
A jak waszym zdaniem ma się zachowywać typ, który od tylu lat nagrywa solo, nagrywa z Rahimem Pokahontaz, dogrywa się innym na kawałki, a dziennikarze pytają go tylko o Paktofonikę, która jest przeszłością i jej nie ma. Interesują się nim, tylko dlatego, bo akurat powstaje film, nagle każdy chce mieć z nim wywiad, bo jest na fali. Owszem, nie powinien tak się zachowywać, skoro zgadza się udzielić wywiad, ale ja też mu się nie dziwię, dlaczego tak dziennikarzy traktuje. Zresztą, kiedyś w jakimś wywiadzie sam powiedział, że jest zmęczony wiecznym pytaniem go o Paktofonikę, bo ile razy można odpowiadać na te same pytania.
konto usunięte
2012-10-04, 13:54
Nie wiem skad sie wam w tych łbach biora komenty ze Fokus jest cwaniakiem, nie slyszeliscie pierwszego pytania tej pseudo reporterki? Jak byscie sie czuli, jakby was tak zapytano o film przedstawiajacy najbardziej tragiczny okres z waszego życia? Ja bym sie mega wku**ił i wcale sie nie dziwie takiej jego reakcji a nie innej... A hejty ze nagral z doda? Jak wam sie nie podoba to nie sluchajcie, proste jak budowa cepa bojowego, on jest tu artysta, on robi co chce, prawda taka ze uslyszeliscie o Nim dopiero jak wszedl Jesteś Bogiem do kin, wiec darujcie sobie takie posty skoro ch*j* o Nim wiecie. Dziekuję dobranoc.
Bugini napisał/a:
No i o to typowi chodziło a ty tu odkrywasz amerykę
Jakby o to mu chodziło to by wrzucił kawałek wykonywany przez Fokusa a nie przez OSTR-a...
a nie pisałby że "Dla jarających się głosem Fokusmoka polecam ten kawałek od trzeciej minuty:"
Jakie pytania takie odpowiedzi.
@ @
chłopie naprawdę jesteś taki tępy czy tylko udajesz?
konto usunięte
2012-10-04, 14:23
@161ZT650
Buahahahaha! jak dobrze, że wyprowadziłeś mnie z błędu. Dziękuję.
konto usunięte
2012-10-04, 15:17
@161ZT650
no muszę przyznać, że czytanie ze zrozumieniem to Twoja mocna strona
konto usunięte
2012-10-04, 15:25
Chłop jest ze Śląska więc nie dziwcie się jego zachowania.
A co do jego głosu to podobno na początku jak nagrywał i potem przesłuchał kawałek to nie chciał tego nigdzie wypuszczać, bo nie zdawał sobie sprawy, że ma taki niski głos.