📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saafa napisał/a:
i to własnie jest zajebiste, że auto które jest niepozorne, wyglądające na słabe goni mustangi i inne hamerykańskie wozidła![]()
Ja tam wole ładny samochód z dobrym brzmieniem pod maską, niż brzydkie, pierdzące autko. Nawet jeśli ma być szybkie na prostej.

sanjuro10 napisał/a:
Ja tam wole ładny samochód z dobrym brzmieniem pod maską, niż brzydkie, pierdzące autko. Nawet jeśli ma być szybkie na prostej.
powiem wam tak, wpiszcie "Civic hatch k20 vs supra 400 whp! "
na yt, na końcu k20 objeżdża v8 camaro, a co do zakrętów to japońce > amerykanie, wystarczy pooglądać filmy z tuskuby. wy chyba nie macie pojęcia o czym w ogóle piszecie.
A tutaj tez rownie pieknie brzmiace i wygladajace auto, europejski odpowiednik Mustanga - Ford Capri Cosworth

Bembols napisał/a:
W dodatku Polacy
Jak widać jeszcze są ludzie z klasą.
chyba z kasą![]()
ksi3dzu napisał/a:
ma ktos moze linka do tego filmiku na yt? albo z autorem tego filmiki badz z wlascicielem tego mustanga?
najprawdopodobniej właścicielem tego auta jest współwłaściciel firmy "hotusacars" zajmującej się ściąganiem musclecarów.
tu masz link do jego filmików na yt
youtube.com/user/HotUsaCars1

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie