👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nudne jak flaki z olejem, rozumiem, że jak siedzisz za kierownicą inaczej to czujesz, ale oglądając te plastikowe samochodziki robiące po 30 idealnych okrążeń i walczących o 0.001s nie podnosi mi adrenaliny. Zbyt perfekcyjny sport.
Nie dziwię się, że tyle jest kłopotów z oponami, skoro Pirelli testuje takim antykiem.

fabiothethird,
Teraz testują na Renault R30, którym jeździli Petrov i Kubica, co nie zmienia faktu, że to inna specyfikacja wozu...
Teraz testują na Renault R30, którym jeździli Petrov i Kubica, co nie zmienia faktu, że to inna specyfikacja wozu...

wroneq napisał/a:
A co to za sport gdzie bardziej liczy się sprzęt niż umiejętności kierowcy?
Przejedź się z kierowcą F1 na takim torze, weź sobie bolid, niech on sobie weźmie samochód rajdowy, zrobi z tobą co chce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie