Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-08, 13:07 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-08, 13:16 1
chciał go przebrać ?
Zgłoś
LTMek 2012-03-08, 13:52
Cytat:

Grabarz to ma ciekawe życie

Śmiem twierdzić, że nekrofil ma prawdopodobnie ciekawsze i na rękę jest mu być kumplem grabarza

Zgłoś
itemeczek 2012-03-08, 15:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miki6830 2012-03-08, 16:23
Wuja jest grabarzem, zawsze coś ciekawego opowie co zdarza mu się w pracy
Zgłoś
BongMan 2012-03-08, 16:29 1
Ma ktoś jakieś dokładniejsze informacje na temat tego zawodu? Jaką dostaje umowę, ile zarabia, itd?
Zgłoś
Jules_Winnfield 2012-03-08, 16:39
Na kilka flaszek i zakąskę starczy spokojnie. Jeszcze pewnie dostają jakaś premie od nekro
Zgłoś
kietong 2012-03-08, 16:41
Mi się podoba cenzura pajntowskim sprejem.
Zgłoś
itemeczek 2012-03-08, 16:54 2
Zgłoś
PryszczatyJeż 2012-03-08, 17:13
Ja mam takie pytanie, bo jak wykopują te szczątki bo grób nie opłacony, to co potem z nimi robią? ot tak na śmieci wyrzucają, czy palą?
Zgłoś
itemeczek 2012-03-08, 17:28 1
Karu napisał/a:

Ja mam takie pytanie, bo jak wykopują te szczątki bo grób nie opłacony, to co potem z nimi robią? ot tak na śmieci wyrzucają, czy palą?

Nie można wyrzucić na śmieci, bo to podchodzi pod KK.
Pozostałości trafiają w to samo miejsce, tyle że głębiej (ponad 2m pod ziemią), a nad nimi powstaje nowy grób (1,7m przewaznie). Czasem też opieka społeczna przeprowadza ekshumacje i chowa na cmentarzu, na którym opłaca groby dla "podopiecznych" (w Łodzi na cmentarzu komunalnym na Szczecińskiej)
Zgłoś
PryszczatyJeż 2012-03-08, 18:38
itemeczek, dzieki za wytlumaczenie
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-03-08, 19:08
Jako byly grabarz udziele sie.

Na cmentarzach przynajmniej u mnie w miescie i okolicach gdy chlopaki kopali groby to na 5 dolow zdarzaly sie 3 gdzie byly pozostalosci. Te deski ktore widac nie byly juz osobno, musieli rozlupac cala trumne i wyciagnac szczatki, bardziej to na ekshumacje wyglada. Tylko jakim trzeba byc idiota zeby nie zalozyc specjalnych przeznaczonych do tego ciuchow? Nie wiem jak u nich sprawa wyglada, przewaznie wklada sie szczatki do worka, wykopuje mala dziure w grobie gdzie sie go wklada i zasypuje zeby nikt nie widzial przy pogrzebie.

Na 90% te zdjecia pokazuja szczatki z grobu glebinowego, gdzie wlozona bedzie druga trumna a szczatki beda pod nia. Nie ma co sie zachwycac, bardzo duzo ludzi tak robi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-08, 20:13
Nie raz panny trącą, że chciałyby ujrzeć ludzkie wnętrze. No to proszę!
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-08, 21:22 1
Polska mentalność- 3 dni po śmierci wielka szopka, ubieranie truchła w nowe ciuchy, jakich rodzinka żałowała kupić denatowi za życia, płacze, nowe komplety czarnej odzieży tylko po to, żeby potem pan Władzio z Tadziem wygrzebali kochanego krewnego łopatą i wywieźli na taczkach po oborniku...

Dlatego jestem za kremacją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem