Obalamy mit, że kobiety wcale nie są gorszymi kierowcami.
Kobieta nigdy się nie przyzna do winy, a ten Pan to specjalnie jej tak wyjechał
pół roku prawko pierwsza kolizja, nie dziwne że zj🤬a sprawę
Z................z
2012-02-14, 19:48
Bobass napisał/a:
A ja jeżdżę BMW i nie mam dresu
Widzisz, bo takie szmaty w dresach i o łysych głowach, a także ich samice, niszczą wizerunek tej marki w nazym kraju.
d................z
2012-02-14, 20:33
gdzie takich debili chrzczą??
potem takiej piździe w domu dziecko upadnie i umrze, nie wie co zrobić to chowa w parku i dzwoni że jej ukradli
P................a
2012-02-14, 21:56
Nie zdziwiłoby mnie jakby miała inicjały J.P. i dziarę hwdp. Albo coś w tym rodzaju.
Zapłaci dwa razy więcej, a i tak nie zrozumie.
r................k
2012-02-14, 21:57
"Nie rozumiemy tej decyzji ale kobieta miała do niej prawo..."
Ona do tej pory pewnie nie rozumie
Jaro
2012-02-14, 23:18
Taki wstyd dla marki BMW k🤬a !
~Pener666
p4siu napisał/a:
ale telefonik za 1,5 klocka miała...a pracy nie
oj tam, kupiła za złotówkę na abonament
Jak nie pracuje to nie dostanie telefonu na abonament...
Mateusz, ale na pewno ma zasiłek albo rentę albo c🤬j wie co, a na to już można wziąć telefon, albo coś na raty...
K................l
2012-02-15, 12:24
<facepalm> nak🤬ia od mniej głupotą.
To jest przyj🤬e skrzyżowanie swoją drogą. Jedno z większych we wrocławiu a mimo wszystko jakiś debil trzyma się pomysłu żeby na noc gasić tam sygnalizacje. W letnie weekendowe noce w trakcie większych happeningów można tam obserwować dantejskie sceny. No ale cóż... to jest właśnie wrocław z całą swoją komunikacyjną logiką jej skutkami.
Najbardziej wk🤬ia to że przez takich pseudo kierowców policja ma zbędną pracę. Wiem płacimy podatki na ich pracę i mają ją wykonywać. Tyle że przez takie durne c🤬y nie ma ich tam gdzie czasem są naprawdę potrzebni. Każdy kogo nazywamy kierowcą ma ukończony kurs na prawo jazdy. I w przypadku kiedy nie ma osób rannych, zabitych wina jest jednoznaczna załatwia się to oświadczeniem.
HAL-9000 napisał/a:
to jest właśnie wrocław z całą swoją komunikacyjną logiką jej skutkami
Tak? To zapraszam do Warszawy