👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za "sorry, ze Ci przerwałem" respekt. Uwielbiam interakcje scena kontra widownia. Standup tez całkiem całkiem.

jachyba napisał/a:
Można prosić o szczegóły? Nie kradnę dowcipów tylko opowiadam swoje. Jak możesz to napisz co to za komik, bo nie lubię takich sytuacji. Pzdr
"ChybaTy"
... Gdybym wiedział, jak skitrać swoje informacje w sieci to bym Cie pocisnął jak burą suk[e]
shakall1980 napisał/a:
Czekam na stand up od BongMana

Bardzo udany występ, uwielbiam stand-up'y amerykańskie z mega ostrym humorem - np. Louis CK (the best!), uważam, że brakuje tego w Polsce - oby tak dalej

powodzenia w dalszej karierze. Ostatnio stałem się fanem stand upów, ze względu na sporą liczbę moich znajomych którzy to praktykują. Osobiście uważam, że jest to jedna z lepszych opcji na wieczorne piwerko ze znajomymi bądź laską! Trzymaj się

Naziolek napisał/a:
Ile się płaci takiej widowni?
Tyle co twojej kobiecie - nic.
jachyba napisał/a:
Można prosić o szczegóły? Nie kradnę dowcipów tylko opowiadam swoje. Jak możesz to napisz co to za komik, bo nie lubię takich sytuacji. Pzdr
tez tak pomyslalem ze zawinales ten zart z czapka od Michała Kempy
zrobiles to samo co on w programie "comedy central prezentuje"
to jest w tym odcinku na yt /watch?v=1igVQOD0grk
a i za material piwo

qrvishon napisał/a:
tez tak pomyslalem ze zawinales ten zart z czapka od Michała Kempy
zrobiles to samo co on w programie "comedy central prezentuje"
to jest ten odcinek ale cos mi nie chce sie wczytac
moze u Ciebie bedzie dzialalo to obczaj
a i za material piwo
Zgadza się. Michał robił motyw z czapką. Puszczał ją w obieg po widowni. Moim zdaniem moja wersja jest inna niż Michała, dlatego zrobiłem to bez żadnych oporów. Tutaj troszkę tego nie widać, ponieważ fragment poprzedzający motyw z czapką jest wycięty. Pokazuję oburzenie, że ktoś uważa mnie za Rumuna, po czym zachowuję się jak Rumun prosząc o pieniądze. Tak czy siak już nie robię tego motywu na scenie bo za mało kasy wpadało

Tragicznie niski humor, nic dziwnego, że występujesz w jadłodajni dla bezdomnych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie