👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla policji nie to co te frajerstwo z U S i A, tam za trzymanie długopisu w ręku by cię odj🤬i, mocni gdy trzymają gnata p🤬dy bez niego.
Heliar napisał/a:
Szacun dla policji nie to co te frajerstwo z U S i A, tam za trzymanie długopisu w ręku by cię odj🤬i, mocni gdy trzymają gnata p🤬dy bez niego.
Idiota, już zap🤬lam ratować jakiegoś psychicznego k🤬iszona jak dzieci i żona czekają w domu, tu mogło wyjść w c🤬j różnych sytuacji po których dostałbyś medal do drewnianego pudła. Wyciągasz broń, strzał w górę a potem cały magazynek w nią żeby czasami Cię po prokuraturze nie ciągała o odszkodowanie.
Spar1988 napisał/a:
Idiota, już zapie**alam ratować jakiegoś psychicznego k***iszona jak dzieci i żona czekają w domu, tu mogło wyjść w ch*j różnych sytuacji po których dostałbyś medal do drewnianego pudła. Wyciągasz broń, strzał w górę a potem cały magazynek w nią żeby czasami Cię po prokuraturze nie ciągała o odszkodowanie.
Lepiej bym tego nie ujął.
Heliar napisał/a:
Debil. Myślisz że warto narażać własne życie dla ocalenia kogoś takiego? Jak bym był na miejscu policjanta z 12 sekundy filmu to posłałbym jej cały magazynek z tego MP5 jeśliby tylko skierowała tego shotguna w moją stronę. Tak napisałem shotguna bo u nas każda broń z amunicją 12, 16, 20G itp. która mieści max 3 naboje to shotgun. W Polsce przyjęto że shotgun to musi być "pompka" bo tak ktoś kiedyś na filmie widział.
koras24 napisał/a:
Nie rozumiem po co takie cyrki, powinni ją odj🤬 na miejscu.
hej hej hej to nie juesej...
koras24 napisał/a:
Nie rozumiem po co takie cyrki, powinni ją odj🤬 na miejscu.
dlaczego powinni? rozumiesz o czym oni rozmawiają? znasz tło sprawy? ja tam widzę różnych ludzi z bronią, odj🤬bym wszystkich

odjebac psychiczna k🤬e gdyby jakiś gość łaził ze strzelbą to by go odj🤬i snajperką ze 100 metrów ale ze to baba to musiał znaleźć się "rycerzyk" co ryzykując wlasne zycie powstrzyma pok🤬ioną szmate przed jej pop🤬leniem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie