K🤬a mać, ale się poj🤬o. P🤬lona poprawność polityczna...
Polskie media jak zwykle niezawodne i szybkie. Wiadomo od września tamtego roku. TOP LEL.
T................o
2013-06-10, 17:39
K🤬a jeszcze trochę i w ogóle zdelegalizują normalne związki. To jest chore... Tylko czekać co pan Kolonko na to powie.
s................r
2013-06-10, 17:41
Cytat:
a z drugiej jawnie popierają islamizację?
O co tutaj chodzi i kto na tym najwięcej zyskuje?
Zgaduj. Jako podpowiedz powiem ci, ze smierdza czosnkiem.
Vof napisał/a:
Obrazek
Christiane Taubira
Jakim prawem czarne ścierwo sobie pozwala na wyskakiwanie z projektami w rządzie? Poprawność polityczna osiągnęła szczyty z tym i zmianami w dokumentach
Ja do gejów nic nie mam ale zbyt dużo zamieszania przez nich zaczyna być. Znam parę gejowską i jeden z nich ma dziecko z najlepszą przyjaciółką - to jest jeszcze w miarę zdrowe podejście, bo dzieciak ma swoich rodziców i wzorce, jakby nie patrzeć. A że jego macocha jest wąsata, to i najlepszym się zdarza. Jeszcze arabom niech dadzą władzę i będzie słodko!
Guzik mnie obchodzi jak oni się tam wzajemnie nazywają we Francji. Ich pewnie też mało obchodzi jak jest u nas, więc o co ten szum? Niech się nazywają jak im się żywcem podoba. Ich politycy, sami sobie przecież wybrali. Nie spodoba im się? To zmienią w wyborach na innych.
Ja mam pomysł. Jak już się rozpanoszą te pedały tam, to wysłać hmm oddział 1000 żołnierzy polskich (może to zbyt duża liczba) do Paryża, zająć go w ciągu jednego dnia (lub kilku minut), wyj🤬 pedałków gdzieś na jakieś wyspy i zrobić z Francji państwo lenne
Dzięki czemu to Niemcy będą srać po gaciach, bo będą mieli nas z obu stron
podpis użytkownika
facebook.com/orzelczyreszkakraj
A ja sobie spokojnie siedzę i czekam, aż coś p🤬lnie i zupełnie jak 200 lat temu Paryżanie znowu poniosą bydło na bagnetach. Amen.
S................i
2013-06-10, 17:56
ellsworth napisał/a:
Guzik mnie obchodzi jak oni się tam wzajemnie nazywają we Francji. Ich pewnie też mało obchodzi jak jest u nas, więc o co ten szum? Niech się nazywają jak im się żywcem podoba. Ich politycy, sami sobie przecież wybrali. Nie spodoba im się? To zmienią w wyborach na innych.
Problem jest tego typu że jesteśmy w tej p🤬lonej unii europejskiej.
Zacznie się we Francji, pedalstwo zobaczy że się udało i pójdzie dalej.
To trzeba w zarodku tępić a nie czekać aż z tego wielki wrzód wyrośnie (w sumie już wyrósł).
A co Francuzów to jakoś się nie dziwię że to się u nich zaczyna.
Przecież to zawsze był pedałkowaty, zniewieściały kraj.
A teraz jeszcze nawpuszczali brudasów i odmieńców do siebie i mamy combo
Mamo, mamo !!! zrób mi śniadanie.
To że sypiam z twoim ojcem nie upoważnia cię do tego by mi mówić MAMA.
A jak ??
Normalnie Andrzej
D................a
2013-06-10, 18:02
Nauczcie się weryfikować informacje, bo to że ani GPC ani PCh tego nie potrafią jest tajemnicą poliszynela.
Francja w żaden sposób nie planuje zakazać określeń "matka" i "ojciec", a tylko dostosowują terminologię w ustawach do stanu obowiązującego.
Gdyby prawo zabraniało kobietom prowadzić i zmieniono by te przepisy to także trzeba by każdy akt, uchwałę, artykuł w kodeksie poprawić tak, by odzwierciedlał nowe przepisy (tj. zarówno mężczyzna i kobieta mogą być kierowcami). Nikt tu nic nie zakazuje, po prostu naszej kochanej prawicy znowu żyłka pękła i albo standardowo nie zrozumieli, o co chodzi albo celowo naginają prawdę, by nakręcić kolejną nagonkę.
Zaś co do poparcia małżeństw homoseksualnych. Zamiast spoglądać na jedną linijkę w niezweryfikowanych newsach na tendencyjnych stronach, polecam sprawdzić Eurobarometr, który pokazuje, że poparcie dla małżeństw homoseksualnych we Francji to ok 50%. Nie znaczy to oczywiście, że ludzie są podzieleni. Większość przeciwników (których jest ok. 20%, reszta badanych jest obojętna na tę sprawę) to pieniacze pokroju LePena i arabowie, których jeszcze niedawno nieszczególnie tu się lubiło. Poparcie więc jest, a to że znaleźli się protestujący nie sprawia, że mają większość, bo dane mówią co innego.
Tak więc na przyszłośc radzę weryfikować informacje, zanim skoczycie po widły.
Co się dziwicie, przecież mają prezydenta euro-c🤬la.
d................s
2013-06-10, 18:04
Skoro Francja upadnie, a wraz z nią Niemcy, UK i reszta tej wesołej kompanii, to my zyskamy przewagę.
D................a
2013-06-10, 18:09
Co za bzdura, rodem z umysłów naszych uroczych prawicowców, którzy widzą więcej niż faktycznie jest.
Francja dostosowuje terminologię w uchwałach, kodeksach do obowiązującego stanu rzeczy, gdzie rodzicami mogą być nie tylko kobieta i mężczyzna (prawnymi, oczywiście). Inaczej mielibyśmy sprzeczność aktów prawnych o różnej hierarchii. Na tej samej zasadzie zmieniono by terminologię, gdyby ustanowiono np. drugi język urzędowy - wszystkie przepisy musiałyby zostać poprawione, by to uwzględnić. Nikt tu niczego nie zakazuje, to tylko urojenia PoloniiChristiany i Gazety Smoleńskiej Codziennej (które zresztą mają długą historię zafałszowywania informacji ideologicznym pitu pitu).
Same małżeństwa są popierane przez większość społeczeństwa. Tj. w okolicach 48%, podczas gdy przeciwnicy to ok. 25%. Reszcie sprawa ta obojętna. Polecam zaglądać do badań statystycznych, takich jak Eurobarometr, zamiast ślepego wierzenia zideologizowanym portalom.
R................n
2013-06-10, 18:10
Związki pedałów legalizują, muzułmanie zaczynają dominować Europę, coś czuje, że temu na górze cierpliwość się wyczerpuje, jak p🤬lnie to tylko raz.