👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up@mesjans
Na takie argumenty, feminazistki mają od razu "celną" ripostę : w Szwecj, zgłaszają każdy przypadek, bo jest taka świadomość. w Polsce tylko jakiś procent. Niektórym nie przemówisz
Na takie argumenty, feminazistki mają od razu "celną" ripostę : w Szwecj, zgłaszają każdy przypadek, bo jest taka świadomość. w Polsce tylko jakiś procent. Niektórym nie przemówisz

Głosuje na PIS, głosuje za czystą rasowo i bezpieczną Polske.

teraz nawet reklama mentosa jest poprawna politycznie czarni całują białe niewiasty.
Francja, przestępczość, problemy, spalone samochody, itd. - zawsze przypomina mi się piękny film Kassovitza...

zielak300 napisał/a:
Głosuje na PIS, głosuje za czystą rasowo i bezpieczną Polske.
Nie trolluj, bo ci nie wychodzi

TB303 napisał/a:
Nie trolluj, bo ci nie wychodzi![]()
Mam ci podeslac karte do glosowania w niedziele?

zielak300 napisał/a:
Mam ci podeslac karte do glosowania w niedziele?
Wtedy będę miał ubaw z ciebie, że jesteś takim małostkowym, dymanym bez wazeliny frajerem, i nie będzie czystej rasowo Polski - już nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie