👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś zostałem oddelegowany przez firmę na kilka miesięcy do północnych Włoch w pobliżu kurortu narciarskiego Trento. W sezonie narciarskim nie było tygodnia żeby nie doszło do jakiegoś ciężkiego wypadku poza wyznaczonym stokiem zjazdowym.
Sekretna lokacja na pewno znajdzie tam zajebiste itemy (broń, zbroję itd.)
Folur napisał/a:
film skądś się wziął na sadolu....
Może znaleźli kask z kamerą po trzech latach.
damian0612 napisał/a:
Na jego szczęście wpadł do skośnej szczeliny a nie do pionowej bo widać jak śnieg też się pod nartami zatrzymuje
Ja dziękuję za taki skos

podpis użytkownika
poker better than life
jakby skoczył to by przeleciał na drugą stronę kuli ziemskiej, chyba że ziemia jest płaska to to wtedy nie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie