📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:52

Przecież nie trudno było by ich rozgonic. Wystarczyloby (niestety bedzie trzeba troche zmarnowac :/) troche w nich swinskimi uszami badz innymi czesciami porzucac. Wiecej by w to miejsce nie przyszli

Polecam spojrzeć na te trzy zbiory danych i wyciągnąć wnioski, czy wpuszczanie imigrantów przez Francję czy Niemcy to jedynie "lewackie dążenie do multikulturowości" czy jednak cel jest nieco lepiej wykalkulowany.
worldometers.info/world-population/france-population/
worldometers.info/world-population/germany-population/
worldometers.info/world-population/poland-population/
Oczywiście działanie to jest ryzykowne, jednak ryzyko to jest zapewne wkalkulowane w zysk, a raczej utrzymanie swej gospodarki i państwowości. Czy nasze programy socjalne podołają? Myślę, że jednak potrzebna byłaby zmiana mentalności, bo ile rodzin decyduje się na więcej niż 2 dzieci?
worldometers.info/world-population/france-population/
worldometers.info/world-population/germany-population/
worldometers.info/world-population/poland-population/
Oczywiście działanie to jest ryzykowne, jednak ryzyko to jest zapewne wkalkulowane w zysk, a raczej utrzymanie swej gospodarki i państwowości. Czy nasze programy socjalne podołają? Myślę, że jednak potrzebna byłaby zmiana mentalności, bo ile rodzin decyduje się na więcej niż 2 dzieci?

A gdzie info ilu z zabojadow trafilo do puchy na 10 lat za nie szanowanie religii biednych inzynierow i lekarzy ^^
To jak to teraz mówią? Rasizm, ksenofobia i nietolerancja. Jak mogą być tacy zacofani zamykając się jednocześnie na potrzeby innych. Ale to w końcu tylko francuzi (intencjonalnie z małej) coś tam pomruczą w końcu się przekonają że i tak nic nie zrobią i podzielą się z nimi bagietką na przeprosiny, gdzie ona wyląduje nie muszę chyba pisać.
Abraxus napisał/a:
Teraz już za późno. Mogą się tylko patrzeć.
Mogą też ich wystrzelać. Klimat planety na tym nie ucierpi. Niemcy mają już doświadczenie a my podręczniki.
A jak mają zawsze albo uciekali albo śpiewali no często jeszcze dezerterowali i sojusznikom nie pomagali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie