👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ćwiczenia jakie on wykonuje nie działają szczególnie mocno na przyrost masy mięśniowej, natomiast dają niesamowitą sprawność i siłę.
Bał bym się bardziej przyjąć p🤬dę od niego niż od jakiegokolwiek innego szerokiego bezmózgiego karka.
Nawet sobie nie chcę wyobrazić ile lat ciężkiej pracy poświęcił na dojście do takiej formy. Wielki szacunek.

Redbaron kiedy ty sobie uświadomisz że ten portal nie jest dla takich ciot jak ty?

kemcia napisał/a:
@ kmd porównaj sobie objętość 1 kg tłuszczu i jednego kg mięśni różnica jest kilkukrotna Facet na pewno przekracza 80
Niski i wyżyłowany, internety podają 152lbs co się równa 68kg z hakiem.
Czekam na dzień w którym któryś ze 100-kilogramowych koksów z pobliskiej siłowni ze swoimi wiecznymi planami na masę przeplatanymi cyklami rzeźby, zrobi coś takiego.
A najbardziej śmieszy mnie ich argument "Słaby trening nóg". Nogi mają być silne, a nie wielkie, pajacu. Schodzi taki ze sztangą na barkach do półprzysiadu (Nie mówię o trójboistach, tylko o "kulturystach". Ci pierwsi zwykle schodzą na sam dół) ale o przysiadzie na jednej nodze może najwyżej pomarzyć.
A najbardziej śmieszy mnie ich argument "Słaby trening nóg". Nogi mają być silne, a nie wielkie, pajacu. Schodzi taki ze sztangą na barkach do półprzysiadu (Nie mówię o trójboistach, tylko o "kulturystach". Ci pierwsi zwykle schodzą na sam dół) ale o przysiadzie na jednej nodze może najwyżej pomarzyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie