Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Fraszka na polski
konto usunięte • 2013-10-08, 22:30
Witam, pozwolę sobie zaprezentować swoją twórczość na polskim

"sosnowiec"

Tam wszystko ludziom z rąk leci,
noże, progi, kocyki, dzieci.

Tam dzicz jest wielka,
a wystawiona jest na sprzedaż nawet Madzi kołderka.

Tam każdy gorol grosza swego przypatruje,
a ludzi chytrość i brak szarych komórek obejmuje.

Tej ziemi nienawiść nie jest zrodzona z niczego,
tylko z żywota obywateli niegodziwego.

Komu się nie podoba to po honorowe obywatelstwo wsi sosnowiec.

PS Przepraszam że nie ma zdjęcia dziewczyn sadola, ale ograniczam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KucharzUmysłów 2013-10-09, 12:04 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-10-09, 12:05
Może tak dla równowagi powspominamy chytrą babę z Radomia?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 13:14
Jak dobrze mieszkać w Dąbrowie Górniczej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 13:18
KucharzUmysłów - wyluzyj
Zgłoś
MorszczuK88 2013-10-09, 13:24
wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Zawalila-sie-kamienica-w-Sosnowcu-P... a propo xD
Zgłoś
eligurf 2013-10-09, 13:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 14:41 7
Zgłoś
Pavulina 2013-10-09, 14:49 6
żal mi was w każdym mieście jest patologia to że sytuacja z Madzią miała miejsce akurat w Sosnowcu to przypadek moglo sie to stac wszedzie. Rozejrzyjcie sie po swojej okolicy a zobaczycie swoja patologie, chamstwo i znieczulice. Niestety Polska to kraj ludzi przepełnionych zawiścią. A hanysy tak czy siak zazdroszcza gorolom że sa bardziej przedsiebiorczy i że nie ma tyle syfu i brudu w ich miescie .
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 15:11
Zgłoś
norbi5544 2013-10-09, 15:27
Słabe chociaż maleńki plus za własną twórczość widać że nie każdy hanys jest tępy jak koza.
Zgłoś
urotsukidoji 2013-10-09, 16:30
LxDead napisał/a:

Oda do Sosnowca.

Tak jak te brudne cygaństwo.

Won na j. polski!
Zgłoś
Herhard 2013-10-09, 17:11 3
Zgłoś
EdmundKemper 2013-10-09, 17:53 1
Mieszkam obok Sosnowca i jak go nienawidzę z całego serca tak w Katowicach widziałem o wiele większą patologię i o wiele bardziej niesłychane rzeczy niż w Sosnowcu.
Zgłoś
Dr.Val 2013-10-09, 22:04 1
Skonczyłem studia w Sosnowcu Zajebista pizza Max nieopodal zylety
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-09, 22:21
"gorole"? przecież w Sosnowcu są same gorole
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem