👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ktoś wie jaki to jest rodzaj tego kryptonitu? bo ciekawi mnie to kurestwo
@all UP No to czekam na wasze nagrania z waszymi umiejętnościami
Ten Pan coś zrobił nawet ciekawego, ba! Nawet umie
Brawo dla Pana Krzysia
Szufla!

Brawo dla Pana Krzysia
Szufla!

To fejk , w 6:07 wyłącza mu się laser a wkrętarka nadal działa, w 6:18 nie wciska spustu wkrętarki....dziękuję dobranoc ,
BTW pozdrawiam spostrzegawczych , a bezmózgi niech dalej wierzą w bzdury....
BTW pozdrawiam spostrzegawczych , a bezmózgi niech dalej wierzą w bzdury....

btw akumulator jest schowany w rękojeści wkrętarki , kto rozbierał kiedyś ogniwa od wkrętarki ten wie o czym mówię ( są o połowę mniejsze niż ich obudowa z zatrzaskami)

szron wez ogladaj uwaznie.. ( z gory wiem ze to fejk ). mam taka sama wkretarke i ona ma wbudowane ogniwa akumulatorowe, jesli to nie bylby fejk to czemu gasnie mu laser a wkretarka dalej kreci? od 6:08 ? ogladajcie uwaznie a nie podniecajcie sie bez potrzeby
niewierny napisał/a:
szron wez ogladaj uwaznie.. ( z gory wiem ze to fejk ). mam taka sama wkretarke i ona ma wbudowane ogniwa akumulatorowe, jesli to nie bylby fejk to czemu gasnie mu laser a wkretarka dalej kreci? od 6:08 ? ogladajcie uwaznie a nie podniecajcie sie bez potrzeby
Przeciez to lach jest z typa. Nie musisz kazdemu tlumaczyc ze jestes spostrzegawczy i ze mama jest z Ciebie dumna ze ma takiego madrego syna.
Cytat:
Czemu on nic qrwa nie mówi !!!
bo nie wiedział jak się wrzuca napisy

@Szron, Bardzo proste - prąd do tej listwy jest podany przez kabel 'odkurzacza'... wystarczy dolutować kabel równolegle to zasilającego - jeden w gniazdko Z PRĄDEM, a drugi do listwy rozdzielającej.
Myślę, że badania nad laserami i innymi temu podobnymi szpejami są tak zaawansowane, że jeśli już istniałaby możliwość skonstruowania takiego urządzenia, to ktoś zrobiłby to wcześniej, niż bezrobotny inżynier z polski.
Dodatkowo, zakładając że filmik jest prawdziwy - bardzo ciekawy ten "małtajn cristal", tylko dzięki czemu to urządzenie "daje" AKURAT 230v? i akurat zmienny ?
Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły....
Myślę, że badania nad laserami i innymi temu podobnymi szpejami są tak zaawansowane, że jeśli już istniałaby możliwość skonstruowania takiego urządzenia, to ktoś zrobiłby to wcześniej, niż bezrobotny inżynier z polski.
Dodatkowo, zakładając że filmik jest prawdziwy - bardzo ciekawy ten "małtajn cristal", tylko dzięki czemu to urządzenie "daje" AKURAT 230v? i akurat zmienny ?
Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie