Główna Poczekalnia (2) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2024-05-27, 18:26
Założę się, że nie potrafiłaby nawet wskazać, w którym miejscu na mapie znajduje się Palestyna
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-05-27, 18:31 5
onucek napisał/a:

"lewacy" są trochę pomieszani teraz. część jest za palestyną i atakuje ż__ów. część wciąż kocha ż__ów. ci za palestyną to ci sami, którzy zostali wyprodukowani przez ż__ów do tego by atakowali programowo białych (mimo, że spora ich część to biali). pytanie jest takie, czy to jest celowe, czy ż__om się trochę pop🤬liło i ich golem zaczął atakować ich samych? co jak co, ludzie którym zależy na tym, by zachować cywilizację oraz przede wszystkim białą rasą, nie powinni brać strony w tym konflikcie, bo obie strony są nam wrogie i najlepiej by było by się nawzajem powybijali.

Zgłoś
Pepewatch 2024-05-27, 22:56
"jakaś bezdomna ćpunka" w pełnym makijażu, ze sztucznymi rzęsami, złotą bransoletką na prawej ręce, w miarę normalnych, czystych ciuchach, coś mi tu nie pasuje
Zgłoś
Kirku34 2024-05-27, 23:18
Wstęp średni... ale końcówka uratowala. solidne 9/10 polecam
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-28, 12:18
Pepewatch napisał/a:

"jakaś bezdomna ćpunka" w pełnym makijażu, ze sztucznymi rzęsami, złotą bransoletką na prawej ręce, w miarę normalnych, czystych ciuchach, coś mi tu nie pasuje

W PL bezdomni rozdają samochody więc i amerykański hobo może mieć swoją stylówę
Zgłoś
baksz 2024-05-29, 12:48
Powinien to zastrzelić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem