📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

&Drwal
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem
Kończę dyskusję z Tobą jak będziesz w pobliżu to zapraszam na trening. Pozdrawiam Twój "Młody" o 4 lata młodszy kolega.
www youtube com/user/FreeStrength
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem

www youtube com/user/FreeStrength
Tak młody, a cwany jaki jeden na ciulowatym osiedlu. Skończ już się podniecać Kowalskimi numerami.

Dla mnie bomba. Sam przestałem rzucać żelastwem i teraz drążek+basen+bieganie. Dopiero zaczynam i ledwo dociągam do 15 nadchwytem, ale czuje się moc
Piwo za filmik!

To i ja dorzucę trzy grosze. Mam paru znajomych, którzy ćwiczą 'street workout' ale od niedawna i ja jestem pod wrażeniem efektów. Co do filmu, to aprobata należy się każdemu, który coś robi dla siebie. Może i za wcześnie się wziął za nagrywanie filmów, ale cośtam pokazał.
Ps. Widziałem posta, że siłka i masa lepsza - mam nadzieję, że to jakaś prowokacja, bo siłka i kalistenika mają wspólnego tyle co piłka nożna z piłką siatkową. Założenia, cele i rezultaty różnią się znacznie.
Ps. Widziałem posta, że siłka i masa lepsza - mam nadzieję, że to jakaś prowokacja, bo siłka i kalistenika mają wspólnego tyle co piłka nożna z piłką siatkową. Założenia, cele i rezultaty różnią się znacznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie