Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
Mr.Drwalu 2013-05-12, 21:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lukzab2 2013-05-12, 21:29
Można link do kanału ? czy to pierwsza produkcja ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 21:30
&Drwal
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem Kończę dyskusję z Tobą jak będziesz w pobliżu to zapraszam na trening. Pozdrawiam Twój "Młody" o 4 lata młodszy kolega.

www youtube com/user/FreeStrength
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-05-12, 21:34
Tak młody, a cwany jaki jeden na ciulowatym osiedlu. Skończ już się podniecać Kowalskimi numerami.
Zgłoś
Aju86 2013-05-12, 22:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-12, 23:09 1
Dla mnie bomba. Sam przestałem rzucać żelastwem i teraz drążek+basen+bieganie. Dopiero zaczynam i ledwo dociągam do 15 nadchwytem, ale czuje się moc Piwo za filmik!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 1:39 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 2:48
eeee tam

Silka i masa lepsza
Zgłoś
elvis02 2013-05-13, 11:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:59
To i ja dorzucę trzy grosze. Mam paru znajomych, którzy ćwiczą 'street workout' ale od niedawna i ja jestem pod wrażeniem efektów. Co do filmu, to aprobata należy się każdemu, który coś robi dla siebie. Może i za wcześnie się wziął za nagrywanie filmów, ale cośtam pokazał.

Ps. Widziałem posta, że siłka i masa lepsza - mam nadzieję, że to jakaś prowokacja, bo siłka i kalistenika mają wspólnego tyle co piłka nożna z piłką siatkową. Założenia, cele i rezultaty różnią się znacznie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem