Przechodzą mnie dreszcze żenady jak tak patrze na tego gościa w srakowatym dresie...

i co tym filmikiem liczyles k🤬a ze uzbierasz krate browara? taki c🤬j!

Większości z was się to podoba, ale piszecie komentarze bo chcecie być Fajoooowi, bo to sadistiiiiiiiiiiic!!

damiosa napisał/a:
Większości z was się to podoba, ale piszecie komentarze bo chcecie być Fajoooowi, bo to sadistiiiiiiiiiiic!!
Bredzisz. Idź się zdrzemnij.
chociaz mozna zrozumiec co nawija ten co drze p🤬de jak poj🤬y. a moze to gorzej...

Widzicie jaka biega w Polsce! nawet na radio niestac :<i chłopaki musza bekac zeby melodia była.

ja p🤬lę ! nie ma mnie...a swoją drogą typ w srakowatym dresie jest najlepszy maca się po włosach i nie wiem o co chodzi , naoglądali się 8 mili i pajacują..masakra..

P🤬lenie. Ten filmik jest starszy niż połowa użytkownika sadola, więc skończcie p🤬lić.
Gospel co prawda p🤬li cały czas o r🤬aniu krów i innej tego tupu zwierzyny, ale jestem pewien, że połowa z was zna kawałek - Hyc o podłogę, dziecko k🤬a bęc.
Pooglądajcie sobie walki z WBW jeżeli chcecie sprawdzić tego kolesia.
Gospel co prawda p🤬li cały czas o r🤬aniu krów i innej tego tupu zwierzyny, ale jestem pewien, że połowa z was zna kawałek - Hyc o podłogę, dziecko k🤬a bęc.

Pooglądajcie sobie walki z WBW jeżeli chcecie sprawdzić tego kolesia.