Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny 2025-03-12, 16:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
optymista666 2025-03-12, 16:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-03-12, 16:13
Ork.Fajny napisał/a:

oskarżaliście

Ale to nie ja byłem.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-12, 16:56
optymista666 napisał/a:

Człowieku już nawet w kręgach republikańskich mówi się otwarcie, że Trumo jest ruskim szpiegiem.

USA posiada dość sprawne instytucje typu CIA i FBI. Gdyby jakikolwiek ważny polityk był realnym agentem służb innego kraju to nie byłby tym politykiem bo by go wyeliminowali jeszcze przed startem na jakiekolwiek ważne stanowisko. To nie są czasy Office of Strategic Services który nie wiedział jak sobie radzić w kontrwywiadzie z racji dekad izolacjonizmu, więc agenci typy Harry Dexter White mogli spokojnie operować z samego Białego Domu.

optymista666 napisał/a:

Zresztą ten gość bankrutował tyle razy i zawsze z szamba wyciągali go "czerwoni" przyjaciele.

Trumpowi bankrutowały biznesy i składał papiery na tak zwany "chapter 11" , czyli upadek firm. Opierał się wtedy na innych biznesach które miał a miał ich zawsze dużo po tatusi swoim. Trump nigdy nie zbankrutował a zatem nigdy nikt go nie musiał z żadnego szamba wyciagać.

To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa tak samo paskudne co ruscy.
Zgłoś
optymista666 2025-03-12, 17:12 1
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-12, 17:16 1
A już myślałem, że tylko ja lubię ten wał =D

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Will70 2025-03-12, 17:17
Trump nigdy nie zbankrutował a zatem nigdy nikt go nie musiał z żadnego szamba wyciagać.
To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa.

Trump ma prawie 2 MLD USD długów.

edition.cnn.com/2024/10/31/politics/video/trump-debt-growing-dan-alexa...

[ Dodano: 2025-03-12, 17:19 ]
@Ork.Fajny:
To do Ciebie
Zgłoś
optymista666 2025-03-12, 17:33 1
Zgłoś
Cosmo00 2025-03-12, 18:56
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-12, 19:39
Zgłoś
optymista666 2025-03-12, 20:06 2
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-12, 21:28 2

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Aaltonen 2025-03-13, 11:02 1
Szary_Jeleń napisał/a:

A już myślałem, że tylko ja lubię ten wał =D

Dobry sadolowy teledysk, muza zresztą też.

Podobno teledysk był zakazany w tv we Francji.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-13, 11:28
Aaltonen napisał/a:

Dobry sadolowy teledysk, muza zresztą też.
Podobno teledysk był zakazany w tv we Francji.

Dokładnie.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Sztruks 2025-03-14, 22:37
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

AI sie postarała ale treść to jakieś lewackie

Gównem to ty jesteś w dodatku mieszkasz pod kamieniem.

Wszystkie te kabarety, parki rozrywki i ogólnie pojęty show biznes czy polityka mają na celu utrzymywać odbiorcę w stanie nieustannego letargu i rozbawienia tak, aby przypadkiem człowiek nie zaczął myśleć, zastanawiać się, bo wówczas mógłby zobaczyć, że coś ze współczesnym światem jest nie tak. Oni chcą byś za dużo nie myślał, a najlepiej nie myślał wcale. Oni chcą byś bez żadnych oznak zawahania podążał za stadem i nigdy, ale to nigdy nie próbował spojrzeć na otaczający Cię świat w sposób odmienny od tego, jaki od najmłodszych lat starli się w tobie zaprogramować.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem