📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

optymista666 napisał/a:
Człowieku już nawet w kręgach republikańskich mówi się otwarcie, że Trumo jest ruskim szpiegiem.
USA posiada dość sprawne instytucje typu CIA i FBI. Gdyby jakikolwiek ważny polityk był realnym agentem służb innego kraju to nie byłby tym politykiem bo by go wyeliminowali jeszcze przed startem na jakiekolwiek ważne stanowisko. To nie są czasy Office of Strategic Services który nie wiedział jak sobie radzić w kontrwywiadzie z racji dekad izolacjonizmu, więc agenci typy Harry Dexter White mogli spokojnie operować z samego Białego Domu.
optymista666 napisał/a:
Zresztą ten gość bankrutował tyle razy i zawsze z szamba wyciągali go "czerwoni" przyjaciele.
Trumpowi bankrutowały biznesy i składał papiery na tak zwany "chapter 11" , czyli upadek firm. Opierał się wtedy na innych biznesach które miał a miał ich zawsze dużo po tatusi swoim. Trump nigdy nie zbankrutował a zatem nigdy nikt go nie musiał z żadnego szamba wyciagać.
To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa tak samo paskudne co ruscy.
Trump nigdy nie zbankrutował a zatem nigdy nikt go nie musiał z żadnego szamba wyciagać.
To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa.
Trump ma prawie 2 MLD USD długów.
edition.cnn.com/2024/10/31/politics/video/trump-debt-growing-dan-alexa...
[ Dodano: 2025-03-12, 17:19 ]
@Ork.Fajny:
To do Ciebie
To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa.
Trump ma prawie 2 MLD USD długów.
edition.cnn.com/2024/10/31/politics/video/trump-debt-growing-dan-alexa...
[ Dodano: 2025-03-12, 17:19 ]
@Ork.Fajny:
To do Ciebie
Szary_Jeleń napisał/a:
A już myślałem, że tylko ja lubię ten wał =D
Dobry sadolowy teledysk, muza zresztą też.
Podobno teledysk był zakazany w tv we Francji.
Aaltonen napisał/a:
Dobry sadolowy teledysk, muza zresztą też.
Podobno teledysk był zakazany w tv we Francji.
Dokładnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie