👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@brudny
ahhh... przypomniałeś mi film Gran Torino, aż się łezka w oku zakręciła, polecam każdemu kto nie oglądał
ahhh... przypomniałeś mi film Gran Torino, aż się łezka w oku zakręciła, polecam każdemu kto nie oglądał
@Gieniu, nie? To tak jakby w jakimś mmo rpg od razu dostać najlepsze eq i najwyższy lvl. Niby fajnie, ale gdzie zabawa? Gdzie poświęcanie czasu swojej pasji? Gdzie rozrywka i przede wszystkim RADOŚĆ z tego, że samemu się coś zrobiło?

TyrionLannister napisał/a:
@brudny
Najlepszy tekst, 'We used to stack fucks like you five feet high in Korea and use you for sandbags'

Dla co poniektórych, to nie świeci własnym światłem , tylko to są naklejki które odbiją UV zmieniając tym samym długość fali na światło widzialne. Te samochody po prostu są oświetlane z boku ultrafioletem.

to nie są neony, ledy, to jest folia odblaskowa 2 generacji taki pasek kosztuje taka folia kosztuje 55zł m2 . W Polsce nie można kleic odblaskową folią niż przywilejowane. Ale ludzie chcą wyklejać auta taka folią, Bo nie ma organow do wychwytywanie tego. Policja ma napis napis z folii 3 generacji. Odbija światło do 70 o. Folia z filmu 2 generacja albo 1 odbija swiatlo z na przeciwka .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie