Od końca?, Ty to się w łeb jebnij, pokaże ci tylko jedno zdjęcie, może zrozumiesz, dlaczego jesteś techniczną miernotą, nie pojmującą najprostszych procesów technologicznych, nie mówiąc już o fizyce ruchu.
Ty tak serio???
Film nakręcony od końca. Nawet abdule robią Was w c🤬ja.
Chyba nie ten film oglądałeś... po co do cięcia karoserii palnikiem, miałby dodawać materiał?? a szpachlowanie to po co robili??
No i elegancko! Mi się nawet podoba. Jakby cena była dobra, to bym żonie kupił 😇
Ja akurat teściowej.
Oto wasz odwrócony świat. Ja p🤬le co za ameby.
No, miejcie trochę honoru.
Takim sposobem omijają cła bo się to liczy jako części a nie samochód.I wiadomo o tym nie od dziś.
dokładnie , pozatym więcej wejdzie aut do kontenera w ten sposób, więc same plusy , mają łeb nie od parady

[ Dodano 2025-07-14, 22:18 ]
Kurna, no nie wytrzymałem, o to filmik dla myślących inaczej, co te piwka powstawiali. Ze specjalną dedykacją dla @:
Oto wasz odwrócony świat. Ja p🤬le co za ameby.
popsułeś całą zabawe

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadolTeraz czekam na przeprosiny tych, którzy mnie szkalowali za napisanie prawdy.
No, miejcie trochę honoru.
Ja rozumiem że nie wszyscy się znają na mechanice, rozumiem że nie wszyscy wiedza jak działa spawarka...
Ale do c🤬ja pana KTO NAKŁADA SZPACHLĘ I MALUJE PRZED CIĘCIEM na kawałki?!
Te ich ponczo to uniwersalny strój, do spawania, do szlifowania, do spania, k🤬a do wszyskiego
do tego sandałki wielosezonowe i mamy outfit na cały rok
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadolFilm nakręcony od końca. Nawet abdule robią Was w c🤬ja.
Nie od tyłu, gościu spawa gazowo. Tego się nie da robić od tyłu. Po drugie po c🤬j miałby to spawać jak to demontowali xD także ni c🤬ja. C🤬toglowi poskładali ze szrotu auto, niedługo może na bardzie będziemy widzieli je rozj🤬e :d