👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

aż się głodny zrobiłem...
sadol to jednak jest portal...
... raz dzięki niemu chce ci się jeść...
... a raz odechciewa na dwa dni -.- ...
sadol to jednak jest portal...
... raz dzięki niemu chce ci się jeść...
... a raz odechciewa na dwa dni -.- ...
raziel331 - co jeszcze potrafisz? Napisz nam koniecznie, tylko niczego nie pomiń.
@razie331
czekamy na film w którym zobaczymy jak spełniasz twoje zapewnienia.
Cytat:
Sam potrafie zjeść szybciej większego kebaba
czekamy na film w którym zobaczymy jak spełniasz twoje zapewnienia.

-Kiedy będziesz?
-Za 2 minutki, zjem tylko coś szybkiego na mieście
-Za 2 minutki, zjem tylko coś szybkiego na mieście

Miles87 napisał/a:
Teraz się 2x zastanowię jak ktoś się spyta "dasz gryza?"

Rządzisz stary.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie