📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

cos nie chce mi sie wierzyc ze lata po sniegu ponad stowke miedzy drzewami... , przezylem taki wypadek na oblozdzonym moscie - skoszona barierka, skasowane auto (na szczescie juz poza strefa upadku z mostu) i auto jechalo ledwie 50 i sytuacja wygladala owiele inaczej, na pewno montaz swoje robi
swoja droga zabawa driftem na sniegu to swietna sprawa, nie trzeba miec niewiadomo jakiej mocy zeby wprowadzic auto w poslizg, wystarczy szarpnac kierownica i juz zaczyna sie zabawa
swoja droga zabawa driftem na sniegu to swietna sprawa, nie trzeba miec niewiadomo jakiej mocy zeby wprowadzic auto w poslizg, wystarczy szarpnac kierownica i juz zaczyna sie zabawa
piwko za filmik w połączeniu z dobrą starą nutką "Max Graham feat. Neev Kennedy - So Caught Up" yeah!

Fajnie, ale to bardziej zabawa, drift sie zaczyna na suchej powierzchni ;]
też tak potrafię swoją 19 letnią astrą (no może nie latam z taką prędkością jak są drzewa po bokach drogi...), ale nie mam kamerki GoPro więc nie wygląda to tak fajnie

przynajmniej umie kręcić kierownica a nie tak jak połowa haterów tylko pierdzieli od rzeczy. Umiejętności są jak najbardziej bo z poślizgu nawet lekkiego naprawdę ciężko wyjść wiedzą to zarówno kierowcy z autami fwd oraz driftowozy. Każdy ma taki drift na jaki go stać i nie tylko golfik na ręcznym wygląda głupio e36 1.6 myślę ze bije go na głowę. Liczy się dobra zabawa. pozdro

jest skill, widać jak kierowca operuje kierownicą, pedałem przyśpieszenia - robi to pewnie i jednocześnie z wyczuciem. Co prawda auto FWD trudniej wprowadzić w poślizg ale łatwiej z niego wyprowadzić. Ale co ja będę opowiadał gimbusom po szkole NFS ... samochód trzeba czuć!
Pamiętajcie jednak że używanie hamulca ręcznego w Golfie rodziców - to nie jest drifting !!!
to jest GTech a nie navi
Pamiętajcie jednak że używanie hamulca ręcznego w Golfie rodziców - to nie jest drifting !!!
to jest GTech a nie navi
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
BrekiBMW napisał/a:
moszna,moszna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie