Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
konto usunięte 2012-12-15, 4:25
nie zachwalajcie go aż tak, bo jednak wpadka się mu zdarzyła - a nie zapominajmy, że facet był na publicznej drodze, latał sobie bokiem a z przeciwka jakieś auto śmigało. a co, jakby w tamtym momencie mu nie wyszło?...
Zgłoś
MSG89 2012-12-15, 8:20 1
mistrzowie.org/486132

Dziękuję.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 10:27
Prawdziwy zimowy drifting to BMW 1.6 w LPG pod Ikeą i pewien użytkownik może coś o tym powiedzieć
Zgłoś
KubaMek 2012-12-15, 10:40
Ale wy jesteście tępe dzidy (szczególnie pewnie Ci z BMW) przecież kolega napisał "snow drift" a nie drift i choziło mu o zwykłe poślizgi zimą. A wy już cieszyta mordy - zal!

W tamtym roku miałem sytuację na drodze koło piotr. tryb. była taka szklanka, że był strach jechać. Jadę i nagle przede mną jedzie BMW na awaryjnych gość BMW na awaryjnych 20km/h. A ja przednim zwolniłem zobaczyć co jest. Ale jak zorientowałem się że nie może jechać bo mu eis koła boksują to ja 2, 3 but i poszłę przed niego bokami a on trąbi, i pokazuje, że ja niby debil. Może i miał z 100km ode mnie więcej ale wyj... go bez mydełka jak dziecko w piaskownicy i tylko dla tego że to RWD! haha
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 10:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pener 2012-12-15, 10:53 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daf098 2012-12-15, 11:09 1
Zgłoś
Nokia 3310 2012-12-15, 11:36
Leci deszcz hejtów od drifterów w BMW.
Za film props
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 12:21
BornToBeGenius napisał/a:

"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!

sadol.pl/drift-front-vt132053.htm1331062

Jak dla mnie to troche wiekszy kozak niz powerslide na sniegu
Zgłoś
meta4122 2012-12-15, 12:54
Zacznijmy od tego że po śniegu to nie drift....
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 13:27
Zgłoś
pilniakdrm 2012-12-15, 17:07
BrekiBMW napisał/a:

Obrazek

A co to znaczy driTFować?
Najpierw naucz się pisać a potem komentuj starania innych.
Poza tym to nie driFT tylko powerslide..
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 17:25
jak można nazywać rzucanie dupą auta na prostej driftem ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 17:44
Gdybyście znali znaczenie słowa "drift" to byście wiedzieli, że oznacza to jazdę w kontrolowanym poślizgu i takie coś właśnie tu widzę.
Zgłoś
Skowroniasty 2012-12-15, 19:17
BornToBeGenius napisał/a:

"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!

Mówisz - masz
Nie po Rosji, a na Białorusi a dokładniej to w Grodnie Wielbię ten filmik ot choćby za podkład i za ukazanie Grodna w tak pięknej perspektywie. Kolejne piwo rzecz jasna za umiejętności. Smacznego.

Mówisz masz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem