📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

nie zachwalajcie go aż tak, bo jednak wpadka się mu zdarzyła - a nie zapominajmy, że facet był na publicznej drodze, latał sobie bokiem a z przeciwka jakieś auto śmigało. a co, jakby w tamtym momencie mu nie wyszło?...

Prawdziwy zimowy drifting to BMW 1.6 w LPG pod Ikeą i pewien użytkownik może coś o tym powiedzieć

Ale wy jesteście tępe dzidy (szczególnie pewnie Ci z BMW) przecież kolega napisał "snow drift" a nie drift i choziło mu o zwykłe poślizgi zimą. A wy już cieszyta mordy - zal!
W tamtym roku miałem sytuację na drodze koło piotr. tryb. była taka szklanka, że był strach jechać. Jadę i nagle przede mną jedzie BMW na awaryjnych gość BMW na awaryjnych 20km/h. A ja przednim zwolniłem zobaczyć co jest. Ale jak zorientowałem się że nie może jechać bo mu eis koła boksują to ja 2, 3 but i poszłę przed niego bokami a on trąbi, i pokazuje, że ja niby debil. Może i miał z 100km ode mnie więcej ale wyj... go bez mydełka jak dziecko w piaskownicy i tylko dla tego że to RWD! haha
W tamtym roku miałem sytuację na drodze koło piotr. tryb. była taka szklanka, że był strach jechać. Jadę i nagle przede mną jedzie BMW na awaryjnych gość BMW na awaryjnych 20km/h. A ja przednim zwolniłem zobaczyć co jest. Ale jak zorientowałem się że nie może jechać bo mu eis koła boksują to ja 2, 3 but i poszłę przed niego bokami a on trąbi, i pokazuje, że ja niby debil. Może i miał z 100km ode mnie więcej ale wyj... go bez mydełka jak dziecko w piaskownicy i tylko dla tego że to RWD! haha

BornToBeGenius napisał/a:
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
sadol.pl/drift-front-vt132053.htm1331062
Jak dla mnie to troche wiekszy kozak niz powerslide na sniegu

BrekiBMW napisał/a:
A co to znaczy driTFować?
Najpierw naucz się pisać a potem komentuj starania innych.
Poza tym to nie driFT tylko powerslide..

Gdybyście znali znaczenie słowa "drift" to byście wiedzieli, że oznacza to jazdę w kontrolowanym poślizgu i takie coś właśnie tu widzę.
BornToBeGenius napisał/a:
"Dobry kierowca nawet FWD podriftuje"
Dorzuciłbym tu filmik jak gościu Toyotą driftuje (chyba po rosji) ale nie chce mi się szukać.
A pamiętam że był!
Mówisz - masz
Nie po Rosji, a na Białorusi a dokładniej to w Grodnie

Mówisz masz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie