👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Występ nie trwa tylko 23min, to jest coś w stylu trailera, reklamy, teasera, zachęty do kupna DVD i obejrzenia całego występu. Ten fragment pochodzi prawdopodobnie z "Aloha Fluffy"

Gość zabawny da się pośmiać, ale jego poziom jest bliskim polskim kabaretom gdzie musi być jakieś gówno aby ludzie się śmiali. Po drugie jeszcze nie widziałem jego występu w którym byłaby jakaś prawdziwa anegdotka. nie mówię że to źle, tylko nie podoba mi się wmawianie tak jakbym to była szczera prawda.
up@
Po co chcesz aż do Phoenix jechać na r🤬anie??? u nas też masz pedałów, jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz kogoś kto cię wyr🤬a
Po co chcesz aż do Phoenix jechać na r🤬anie??? u nas też masz pedałów, jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz kogoś kto cię wyr🤬a

raper900. Kolo wystepuje czasami w teatrze Apollo w Londynie. Taniej niż do Phoenix.

Tak wgl. polecam dwa seriale z nim w których gra główną role, pierwszy to "Louie", a drugi to już jazda po badzie i tak zajebisty humor, że aż żal, ze tylko jeden sezon, czyli "Luckie louie"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie