👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta koleś niewiodmy, ale papuga ciągle na środku ekranu. a jak przechodzi z jednej strony na druga to kamera za nią leci i znowu papuga jest na środku. Koles widzi uszami
czy po całowaniu papuga słychać w tle
fap, fap, fap
fap, fap, fap

podpis użytkownika

raczej kręci kamerą która ma wyświetlacz LCD przekręcony w jego stronę. skąd by wiedział ze papuga mu przeszła parę razy z tyłu ?

Piszcie se co chcecie a ja się wzruszyłam.
Niesamowita ta papuga i widać wielką więź między nimi.
Niesamowita ta papuga i widać wielką więź między nimi.

eeee no ligowa ja to np. bym ją nuczył jeszcze słow takich jak:
-Ale urwał
czy
-jestem hardcorem
-Ale urwał
czy
-jestem hardcorem

@UP Shady_7
Ten Typ Sie patrzy na telewizor, ale żeby do tego dość to trzeba ruszyc troche mozgownica. Swietna papuga
Ten Typ Sie patrzy na telewizor, ale żeby do tego dość to trzeba ruszyc troche mozgownica. Swietna papuga
Po prostu świetny ptak! I jaka milość do jej pana! Aż mi gardło śnisnęło.
Zastanawiam się nad zakupem papugi i takim wychowaniem, ale mam już kota ;/
Zastanawiam się nad zakupem papugi i takim wychowaniem, ale mam już kota ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie