Ktoś kiedyś powiedziałe że gang man style to muzyka metalowa, teraz się z tym zgodze
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:41
Lepsze w oryginale (jako oryginał można słuchać ale nie takiego nieudanego-mix shitu) ale i tak widzę, ze gimbaza próbuje się odezwać i nawet poprawnie tytułu nie umie napisać... Gangnam style ćwoki
Ścierwo, bez względu na to z czym nie zostanie wymieszane, w tym przypadku nawet z legendą muzyki metalowej, nadal pozostaje ścierwem.
Nazwy zespołów (tym bardziej takich) piszemy z wielkiej litery. BTW gdyby nie ów Metallica, świat nie usłyszałby o Dream Theater.
msnrc napisał/a:
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.
Nazwy zespołów (tym bardziej takich) piszemy z wielkiej litery. BTW gdyby nie ów Metallica, świat nie usłyszałby o Dream Theater.
bassBob napisał/a:
"Jeb się", jeśli już, Alfabeto.
'Analfabeto' jesli juz
@davemet
Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )
Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie