Ktoś kiedyś powiedziałe że gang man style to muzyka metalowa, teraz się z tym zgodze
Konto usunięte
2012-12-30, 0:25
Czyżby Hanna Ford
Chyba nie było jeszcze tylko wersji wyp🤬zianej mokrym odbytem.
Konto usunięte
2012-12-30, 0:28
@up A suchym było?
Ja tu słyszę trochę Master of Puppets, trochę Enter Sandman Metallicy, South of Heaven Slayera i coś tam jeszcze czego chyba nie znam...naj🤬y jestem... Dobranoc.
Lepsze w oryginale (jako oryginał można słuchać ale nie takiego nieudanego-mix shitu) ale i tak widzę, ze gimbaza próbuje się odezwać i nawet poprawnie tytułu nie umie napisać... Gangnam style ćwoki
Jakie Gangnam...tuż to jest Gangbang syle!
Wie ktoś może co to za dupy na początku? Całkiem ładne.
Konto usunięte
2012-12-30, 0:38
za połączenie Metallici z tym gównem autor zasługuje na czarnego k🤬sa w dupe.
Za Metallice zawsze piwko wleci
Konto usunięte
2012-12-30, 0:49
Patrząc na to który raz się już k🤬a pojawia (ogólnie, nie ten konkretny temat) mam wrażenie, że czasem na sadolu przydała by się opcja "ciepłe wygazowane piwo"
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.
Ścierwo, bez względu na to z czym nie zostanie wymieszane, w tym przypadku nawet z legendą muzyki metalowej, nadal pozostaje ścierwem.
msnrc napisał/a:
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.
Nazwy zespołów (tym bardziej takich) piszemy z wielkiej litery. BTW gdyby nie ów Metallica, świat nie usłyszałby o Dream Theater.
Nawet jak by cipska pokazaly to i tak by bylo h🤬jowe...a za polaczenie Metallicy z tym gownem powinien byc k🤬s w morde wielki i czarny!
Konto usunięte
2012-12-30, 1:48
bassBob napisał/a:
"Jeb się", jeśli już, Alfabeto.
'Analfabeto' jesli juz
Konto usunięte
2012-12-30, 1:50
@davemet
Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )