Coś panowie potrzebujecie?
lukpogromca napisał/a:
ty i twoja stara
Nie, temu typowy chodzilo o polaczkow na emigracji, że to robactwo
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
afrodyzjak napisał/a:
Ale to fejk. Zmontowane z dwu kamer. Tylnej i przedniej. Chyba że mi ktoś wytłumaczy jak miał zamocowaną tę kamerę, że również nagrał się widok znad głowy?
Kamerki 360 są na rynku od lat i nie kosztują wiele więcej od zwykłych kamer sportowych.
sprzęt DJ ski
znana platforma chinska proponuje: Ręczny wyrzutnia ognia pistolet strażacki MOKA SFX miotacz ognia Spray 3 metry do pokazu DJ Rock Show. Proponują nawet rodzaj wtyczki UK plug
Gres-83 napisał/a:
Już k🤬a widzę twój pokaz charakteru, jak rozwalasz swojego passata a później jeszcze to tłumaczysz policji a tak ubezpieczycielowi. Pełno tu kozaków co by dosłownie świat zmienili ja p🤬le
Rzecz najważniejsza. Nikt o zdrowym rozumie, nie poświęciłby swojego paska. Co jak co, ale czym później pojedziesz do kościoła w niedzielę
chorym napisał/a:
hahah jakie cioty j🤬e niespodziewali się gazu bo w UK jest zakazany i za użycie grozi minimum 6 miesięcy pozbawienia wolności, fajne prawo co Ale chociaż można r🤬ać nieletnie brytjki za paczkę fajek jak jest się muslimem bo policja się boi rozgłosu
To nie Gaz, to jest gel farb, legalny w uk. Ciężko zmywalna farba pod ciśnieniem.
farbgel.com/
Śmierdziuchy się bały, że to dezodorant...
W Brazylii już by dostał 26 kulek.
Konto usunięte
2024-08-16, 9:10
chorym napisał/a:
hahah jakie cioty j🤬e niespodziewali się gazu bo w UK jest zakazany i za użycie grozi minimum 6 miesięcy pozbawienia wolności
No to fajnie, że go użył i wrzucił dowód w sieć.
@joti: Niczego mu nie brakło, jest po prostu zdrowy na umyśle w przeciwieństwie do Ciebie świrze z niskim IQ.
A najlepsze jest to ,że te "gangi" składają sie w 99% z młodych brytoli z cerą jasną jak wybielacz.
Konto usunięte
2024-08-16, 23:03
Tylko gazem ale c🤬jnia, powinno się nap🤬lać do nich z klamki chociaż na gumowe kule albo kose im wj🤬 pod żebro j🤬ym małpom
J🤬e k🤬y do utylizacji. Mam nadzieję że rodakowi się nic nie stało. I zgadzam się z opisem filmu, muśliny r🤬ają nieletnie brytyjki i takich przypadków jest masa, ile 15-17 latek rodzi potem c🤬te dzieci jeszcze...
To ci słynni uczeni kurcze