Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kosmodysk 2013-08-23, 18:54 4
Zamiast karnych k🤬sów, co najgorsze niszczenie lakieru polecam topnik do lutowania TK 83, jest on w miarę tani, ale już tego kurestwa tak szybko nie zmyje- oczywiście jak zwykle pociągnie to wycieraczką i wycieraczka dodatkowo się up🤬li, rozmaże to na szybie. Kiedyś właśnie nim uj🤬em sobie rękę i męczyłem się, by to usunąć. Żadne mydła, płyny domowe, benzyna czy inne w rozcieńczalniki nie dawały rady a dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się k🤬s rozpuścił i rozciągnął na całe dłonie.
Osobiście polecam
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-23, 19:10 36
Kosmodysk napisał/a:

a dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się k🤬s rozpuścił

współczuję ci
Zgłoś
KiKiZ 2013-08-23, 19:15 3
Dla mnie to już nie jest "nauczka" tylko j🤬y wandalizm.

ps. hejterzy - jak będziecie mieć własny samochód to zrozumiecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-23, 19:27 4
Dobra, c🤬jowo zaparkował, ale nie dajmy sie zwariowac, zeby zaraz auto rozp🤬alać?

To jest przesada. karą powinno byc coś co go upokorzy, albo zajmie mu czas (np odklejanie kutacha karnego), no ale k🤬a, komuś sprejem samochód mazać? Pop🤬lone
Zgłoś
sunnychris 2013-08-23, 19:35 5
Miętus12 napisał/a:

zdjecia z Jaworzna osiedle gigant hehe jest filmik odnośnie jego parkowania

Jaworzno to dziwna mieścina musi być
Zgłoś
rafcio1300 2013-08-23, 19:51 1
Kosmodysk napisał/a:

Żadne mydła, płyny domowe, benzyna czy inne w rozcieńczalniki nie dawały rady

A trzeba było spróbować etanolem,
Zgłoś
Kosmodysk 2013-08-23, 21:19
tataPszemka napisał/a:

współczuję ci

za to twoja stara się zachwyca i dławi... .
jak już coś cytujesz to cytuj do końca zdania:
"dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się ku*as rozpuścił i rozciągnął na całe dłonie. "
Zgłoś
BulaKSSG 2013-08-23, 21:31 4
Kosmodysk napisał/a:

za to twoja stara się zachwyca i dławi... .
jak już coś cytujesz to cytuj do końca zdania:
"dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się ku*as rozpuścił i rozciągnął na całe dłonie. "

nie wiem czy to brzmi lepiej
Zgłoś
oozyxak0o 2013-08-23, 22:16
Opel. To wszystko wyjaśnia
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-23, 23:52
myślałem, że od karania za złe parkowanie jest straż miejska lub policja, a nie k🤬y, które chcą zabłysnąć przed wirtualną publiką...
Zgłoś
ellsworth 2013-08-24, 9:18
RagicMabbit napisał/a:

OPowiem wam jak ja oduczyłem się dawać karne k🤬sy

Pewnego dnia lekko spóźnoiny do pracy wybiegam na parking i moje autko zastawione przez jakiegoś matiza - przed moim krawężnik 35 cm (nie da się), odczekałem z minutkę i niewiele myśląc wyciągnałęm naklejkę A4 z kutachem i naklejam na środek szyby matiza. W połowie "prasowania" ręką widzę parę staruszków, siwiuteńkie gołąbeczki niczym moi dziadkowie, macha dziadek ręką i na tyle ile zdrowie pozwala zmierzają z uśmiechem do mnie... Kówa jaki wstyd - przeszedłem jak burza przez te 35 cm, jeszcze ich często widywałem z niedodrapanym a4 na szybie.

Chętnie bym zobaczył ten twój 35cm krawężnik, bo krawężniki mają 30cm wysokości, z czego zazwyczaj MINIMUM 20 jest osadzone poniżej nawierzchni.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-24, 11:06
Rubaszny napisał/a:

Tępe c🤬je a może taka była jego historia ? Menelstwo mu zniszczyło samochód i tyle

Obrazek

K🤬a dokładnie. Parkuje między autami, później wracam jak jest pusto i liczę na to że na szybie nie znajdę karnego k🤬sa.
Zgłoś
krzakkk 2013-08-24, 12:24
bisfhcrew napisał/a:

K🤬a dokładnie. Parkuje między autami, później wracam jak jest pusto i liczę na to że na szybie nie znajdę karnego k🤬sa.

tępaki a widzicie tu taką sytuację jak z tego obrazka?
Zgłoś
rew123321 2013-08-25, 1:04 1
Rubaszny napisał/a:

Tępe c🤬je a może taka była jego historia ? Menelstwo mu zniszczyło samochód i tyle

a kogo to obchodzi? ważne że można kogoś publicznie upokorzyć! dla zasady!
Zgłoś
mdxfoto 2023-07-18, 13:08
Kosmodysk napisał/a:

a dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się k🤬s rozpuścił

Jak tera sie żyje? Tak bez k🤬sa?
Zgłoś