podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Pozdrawiam fanów ARMWRESTLING-u, do mutantów możemy jeszcze zaliczyć Oleg Zhokh(kiedyś mutant), Matthias Schlitte - 46cm, śledzę teraz poczynania Schoolboy-a, ale zawsze na pierwszym John Brzenk. z tego co oglądałem to Cyplenkov chyba szykuje sie do powrotu do siłowania się tak ze na obecną chwile raczej już takim mutantem nie jest jak był.
Ja mam prawą większą od lewej o 1,5cm
Cyplenkov może już go przebił. Nie ma aktualnych danych, ale 5 lat temu miał 48 cm w przedramieniu, gdzie Jeff Dabe ma 49 cm a rok temu zmiażdżył Devona Larrata.
Pozdrawiam fanów ARMWRESTLING-u, do mutantów możemy jeszcze zaliczyć Oleg Zhokh(kiedyś mutant), Matthias Schlitte - 46cm, śledzę teraz poczynania Schoolboy-a, ale zawsze na pierwszym John Brzenk. z tego co oglądałem to Cyplenkov chyba szykuje sie do powrotu do siłowania się tak ze na obecną chwile raczej już takim mutantem nie jest jak był.
podpis użytkownika
Ola gringo