👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda że pieski nie były takie cwane jak lewactwo na jesień wychodziło na ulice. Zwykła pisowska formacja która dała się sprzedać za parę złotych więcej. BTW: nie sądziłem że na sadolu jest tylu posłusznych niewolników
01Fx10 napisał/a:
czy jak będę się zachowywał jak pajac i krzyczał do policjantów to coś zmieni
Moim zdaniem zmieni. Taka postawa chociaż jest mało wyrafinowana zwraca uwagę ludzi na problem.
01Fx10 napisał/a:
możesz wierzyć lub nie ale za 5 lat sam to zobaczysz partia się zmieni a polityka sprzedaży polski nie.
Ci co walczyli za Polskę przewracają sie w grobie
Pewnie masz rację. Smutne...
korkyspolsky napisał/a:
BTW: nie sądziłem że na sadolu jest tylu posłusznych niewolników
Ja też nie.
mygyry napisał/a:
Ja tam myślę, że szybko bym skończył karierę policjanta, prawdopodobnie przez ostrzegawczy strzał w głowę takiego debila...
Zasrany niewolnik o psychice bezmózgiego zomowca.
Protest antylockdown'owy jest słuszny, ale przez takich debili jak na tym filmie to ja się nie dziwię że potem osoby w nich uczestniczące nazywa się płaskoziemcami i foliarzami.... antyreklama.
Pięknie gościu stawiał do pionu panów milicjantów.
Piękne.
Piękne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie