Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Gdy mamy nie ma w domu...
konto usunięte • 2017-11-12, 0:32
...to jesteśmy niegrzeczni

Strach patrzeć w przyszłość

Tutaj całość na YT, jak widać starsza siostra ma wyj🤬e
ukryta treść

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
waloos 2017-11-12, 22:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-12, 22:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-12, 22:54
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-12, 23:13
Zgłoś
DużyKutas 2017-11-13, 1:00
Karyna po browary poszła.
Zgłoś
DoubleBorger 2017-11-13, 1:31
pierwszy raz cieszę się z bycia smutnym piwniczakiem
Zgłoś
RedIsGood 2017-11-13, 1:32 1
socjalmmv napisał/a:

Boję się mieć dziecko w tych czasach.

Powiem ci stary, że ja też. Na szczęście ministranci nie zachodzą w ciążę
Zgłoś
Maja83 2017-11-13, 12:01
"Ja wam wszystkim bardzo dziękuję" . Dzieci rzadko dziękują, zwłaszcza tak szczerze, zwykle seplenią podziękowania pod nosem, gdy matka każe. Wyjątkowy chłopiec, dobrze wychowany. Brawa dla mamy za dobre wychowanie.
Zgłoś
meshtkov 2017-11-13, 21:29 1
Dlatego ja, jeśli zdecyduję się na dziecko, nie będę ograniczał mu dostępu do internetu, tylko edukował, uczył używać internetu, przede wszystkim zajmował się dzieciakiem, bo dziecko tak odbiera świat jak mu rodzic pokaże (nie pomijając rówieśników). Chodzi o to, żeby dziecko wychować mądrze, nie z ograniczeniami, tylko właśnie z dostępem do danych - wszystkich. Ostatecznie, jeśli ktoś chce, znajdzie sobie materiały jakie będzie chciało i żadne ograniczenia mu w tym nie przeszkodzą.
Wiem po sobie, tak trafiłem na sadistic - i nie uważam to za złe odkrycie :*
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem