👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A skąd niby wiedziała co robił ? Po rolce papieru ?
Podstawka na bank.
Podstawka na bank.
polakwrocek napisał/a:
A skąd niby wiedziała co robił ? Po rolce papieru ?
Podstawka na bank.
może dlatego że nie robił tego 1 raz? macie ludzie mózg ? używacie go? Nawet mu dobrze szło musiał wiele czasu poświęcić żeby to osiągnąć hehehehe
Mom and Death napisał/a:
Cuckold zwyczajny.
Ogarnij pojęcia zanim zaczniesz pisać w necie.
"cuckold" to typ który jara się jak inny koleś r🤬a jego babę. W tym przypadku, jego baby nikt nie chciał by r🤬ać, więc opcja cuckold odpada. Chyba że to rzucone przez Ciebie "cuckold" to ukryte życzenie, i poleciałeś na tę ostrą sucz incelku

"Zamknij się tam w pokoju i pisz "
No to piszę
Ty loszko też za chuda nie jesteś. Nie lrobuj być fajna
No to piszę

Ty loszko też za chuda nie jesteś. Nie lrobuj być fajna

Po czymś takim matka powinna być z miejsca pozbawiona praw rodzicielskich, że tak się przy dziecku zachowuje.
ugulem jest to fiksja i nie prawda. Przepraszam ze tak powiedzialem
I tak pewnie sam ta to wszystko zarobił a nienawistna jędza wparowała nawyzywać go od najgorszych zamiast współczuć i pocieszyć dobrym słowem jak na kochającą żonę przystało bo przecież jest kontuzjowany . No i nawet nieźle te podbicia mu wychodziły tyle że okazał się męską ciotą i pantoflarzem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie