👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zrzutka pl/5s7wt8
Co za szmata.. Chłopie rozwiedź się, córke masz już prawie dorosłą. Ona Cie w ogóle nie szanuję, co znaczy również że nie kocha. Pooddychasz swobodniej w ciasnej kawalerce niż w tym dużym domu.
Trzymaj się, palec oby tylko zbity!
Co za szmata.. Chłopie rozwiedź się, córke masz już prawie dorosłą. Ona Cie w ogóle nie szanuję, co znaczy również że nie kocha. Pooddychasz swobodniej w ciasnej kawalerce niż w tym dużym domu.
Trzymaj się, palec oby tylko zbity!
Uciekaj z kwarantanny, czym prędzej, zrobimy zrzutkę na się pomaga, będzie na mandat. Ale myślę że jak pokażesz filmik policji, to ktoś natychmiast z córką Cie przygarnie

To jest przemoc domowa i Joe ma co się śmiać. Połowa albo więcej facetów to przeżywa ale o tym się nie mówi bo "przemoc ma płeć". Tak krzyczą feministki. To jest bardzo smutne ale znęcanie się psychiczne to domena kobiet.
Koleś zbiera w ten sposób dowody przy rozwodzie - matce zabiorą też opiekę nad dzieckiem i zostanie najlepiej z niczym. Tak to widzę - także + dla ciebie ziomek i spokojności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie