Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Artanis02 2025-06-13, 7:08 2
Zgłoś
bickle027 2025-06-13, 7:13
Zawsze jestem podejrzliwy jak pada deszcz, a nie ma chmur
Zgłoś
ziu 2025-06-13, 7:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-13, 7:51
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Jak można sikać bez trzymania pindola? Przecież ta bestia się wyrywa.😃

Moze trzymal, przeciez nie widac. Kamerka pewnie GoPro i rece mial wolne.

[ Dodano: 2025-06-13, 07:53 ]
On jeszcze chyba bączka puscil bzdziuszek xD
Zgłoś
petervonwolfen 2025-06-13, 8:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-13, 8:18
Pyszuki napisał/a:

Moze trzymal, przeciez nie widac. Kamerka pewnie GoPro i rece mial wolne.
On jeszcze chyba bączka puscil bzdziuszek xD

A tych "rączek" nie trzeba trzymać oburącz?
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-13, 8:32
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

A tych "rączek" nie trzeba trzymać oburącz?

No jest w sumie szansa, ze trzeba, bez kitu..
Ja mam lek wysokosci, nie wybrałbym sie na cos takiego..
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-13, 9:45
Też zawsze pierdzę podczas sikania.
Zgłoś
metyoo 2025-06-13, 10:42
tylko prawdziwi twardziele pierdzą podczas sikania
Zgłoś
eliveruss 2025-06-13, 13:03
TwistedPsycho napisał/a:

Na takiej wysokości to krople zostaną po pierwsze rozerwane na dużo mniejsze a poza tym rozsiane na setki metrów kwadratowych. Co najwyżej oberwiecie jedną maleńką kropelką, a nie oberwaniem chmury xd

O ile te kropelki nie zdążą zwyczajnie wyparować
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-13, 13:17 4
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-13, 14:11 3
Zgłoś
panar3 2025-06-13, 14:46 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-13, 16:27
petervonwolfen napisał/a:

Ja startuję z pustym. Ale po 4-5 godzinach lotu ... A trzeba czasem lecieć dalej. Także ten...
Zakłada sie zewnetrzny cewnik (taka prezerwatywa z rurką)i wyprowadza rurkę z boku uprzęży . Pełnen komfort

Ja zabieram torebki foliowe (6 litrowe) i leje do tych torebek. Potem robię supeł i torebkę wyrzucam przez boczne okienko.
Mam nadzieję, że nikogo jeszcze nie trafiłem, chociaż raz przez zapomnienie wyrzuciłem torebkę nad miastem, ale miałem powyżej 1500 metrów i sądzę, że wiatr zniósł moja bombę poza teren miasteczka.

Co do filmiku. Mocz w powietrzu się rozpylił i wyparował zanim zdążył opaść na powierzchnie ziemi.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-13, 16:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem