Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Artanis02 2025-06-13, 7:08 2
Zgłoś
bickle027 2025-06-13, 7:13
Zawsze jestem podejrzliwy jak pada deszcz, a nie ma chmur
Zgłoś
ziu 2025-06-13, 7:36 2
a ja się dziwiłem czemu czasami kropi jak nie ma chmur. Idź pan w c🤬j
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-13, 7:51
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Jak można sikać bez trzymania pindola? Przecież ta bestia się wyrywa.😃

Moze trzymal, przeciez nie widac. Kamerka pewnie GoPro i rece mial wolne.

[ Dodano: 2025-06-13, 07:53 ]
On jeszcze chyba bączka puscil bzdziuszek xD
Zgłoś
petervonwolfen 2025-06-13, 8:12
kaziuzlasu napisał/a:

Co oznacza, że można być j🤬ym ignorantem i startować z pełnym pęcherzem.

Ja startuję z pustym. Ale po 4-5 godzinach lotu ... A trzeba czasem lecieć dalej. Także ten...
Zakłada sie zewnetrzny cewnik (taka prezerwatywa z rurką)i wyprowadza rurkę z boku uprzęży . Pełnen komfort

podpis użytkownika

FLY TO LIVE LIVE TO FLY
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-13, 8:18
Pyszuki napisał/a:

Moze trzymal, przeciez nie widac. Kamerka pewnie GoPro i rece mial wolne.
On jeszcze chyba bączka puscil bzdziuszek xD

A tych "rączek" nie trzeba trzymać oburącz?
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-13, 8:32
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

A tych "rączek" nie trzeba trzymać oburącz?

No jest w sumie szansa, ze trzeba, bez kitu..
Ja mam lek wysokosci, nie wybrałbym sie na cos takiego..
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-13, 9:45
Też zawsze pierdzę podczas sikania.
Zgłoś
metyoo 2025-06-13, 10:42
tylko prawdziwi twardziele pierdzą podczas sikania
Zgłoś
eliveruss 2025-06-13, 13:03
TwistedPsycho napisał/a:

Na takiej wysokości to krople zostaną po pierwsze rozerwane na dużo mniejsze a poza tym rozsiane na setki metrów kwadratowych. Co najwyżej oberwiecie jedną maleńką kropelką, a nie oberwaniem chmury xd

O ile te kropelki nie zdążą zwyczajnie wyparować
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-13, 13:17 4
TwojPanC🤬ju napisał/a:

[quote="BigLebovsky" to tak się psi c🤬ju zabawiacie z tym majstrem? Gratuluję. Widzę że nie mogłeś się powstrzymać z wrzuceniem filmu o tym co was kretów kręci. Ćwoku j🤬y😆

Fajny z ciebie down. Taki właśnie z ciebie biznesmen. Pamiętam cię psi synu. Lepiej już zakładaj nowe konto biznesowy przegrywie bo to zapewne poleci.
Miałem na tym zakończyc. Ale ci dopisze coś piwniczaku. Kreowałes się na człowieka sukcesu który wydaje grube hajsy przez jeden weekend. Potem się okazało że dla ciebie sukcesem godnym chwalenia się jest wyjazd do Wiednia (no srogie osiągnięcie). Teraz piszesz z randomowego konta bo cię nawet z sadola już wyj🤬i,a do tego nawet w poście nie potrafisz odwołania do osoby zrobić poprawnie. Panie "byznesmen"... kończ waść. Wstydu oszczędź.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-13, 14:11 3
BigLebovsky napisał/a:

Fajny z ciebie down. Taki właśnie z ciebie biznesmen. Pamiętam cię psi synu. Lepiej już zakładaj nowe konto biznesowy przegrywie bo to zapewne poleci.
Miałem na tym zakończyc. Ale ci dopisze coś piwniczaku. Kreowałes się na człowieka sukcesu który wydaje grube hajsy przez jeden weekend. Potem się okazało że dla ciebie sukcesem godnym chwalenia się jest wyjazd do Wiednia (no srogie osiągnięcie). Teraz piszesz z randomowego konta bo cię nawet z sadola już wyj🤬i,a do tego nawet w poście nie potrafisz odwołania do osoby zrobić poprawnie. Panie "byznesmen"... kończ waść. Wstydu oszczędź.

Will70 aka MajsterToGlupiC🤬j aka TwójPanC🤬ju aka jeszcze pare innych, ma smutne życie.... Juz wyleciał ze 3 razy, będzie wylatywał do skutku... 😁 Jest przypadkiem nie rokującym na poprawę.

[ Dodano 2025-06-13, 14:24 ]
TwojPanC🤬ju napisał/a:

[quote="BigLebovsky" to tak się psi c🤬ju zabawiacie z tym majstrem? Gratuluję. Widzę że nie mogłeś się powstrzymać z wrzuceniem filmu o tym co was kretów kręci. Ćwoku j🤬y😆

Jesteś zabawny w swej bezsilności...
Zgłoś
panar3 2025-06-13, 14:46 1
BigLebovsky napisał/a:

Pamiętaj że kropla drąży skałę

A pierd drąży dupę. Może on chmury zasiewa?
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-13, 16:27
petervonwolfen napisał/a:

Ja startuję z pustym. Ale po 4-5 godzinach lotu ... A trzeba czasem lecieć dalej. Także ten...
Zakłada sie zewnetrzny cewnik (taka prezerwatywa z rurką)i wyprowadza rurkę z boku uprzęży . Pełnen komfort

Ja zabieram torebki foliowe (6 litrowe) i leje do tych torebek. Potem robię supeł i torebkę wyrzucam przez boczne okienko.
Mam nadzieję, że nikogo jeszcze nie trafiłem, chociaż raz przez zapomnienie wyrzuciłem torebkę nad miastem, ale miałem powyżej 1500 metrów i sądzę, że wiatr zniósł moja bombę poza teren miasteczka.

Co do filmiku. Mocz w powietrzu się rozpylił i wyparował zanim zdążył opaść na powierzchnie ziemi.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-13, 16:28

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie