Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11
pSTANLEY 2015-10-29, 12:19 2
Nie popieram jazdy po pijaku i jestem za surowym karaniem pijanych kierowców ale... Statystyki tych jakże rozpitych kierowców w naszym kraju to w większości osoby które np w uk nie zostałyby zakwalifikowane jako pijane i spokojnie jechaliby dalej... Sam odkąd tutaj mieszkam wpadam do pubu ze znajomymi samochodem i po 2 piwach spokojnie wracam (raz się zapędziłem i samochód musiał zostać na mieście :p) A tak poza tematem to... musiałbym naprawdę sporo wypić żeby prowadzić samochód gorzej od mojej mamy jadącej na trzeźwo, a w świetle prawa to ja byłbym przestępcą :p
Zgłoś
angeloparty 2015-10-29, 13:45
bloodwar ma racje że można tak zrobić, była już raz w Polsce taka akcja i wzieli kolesia na krew żeby zbadać czy w jego krwi był już jakiś rozłożony alkohol wcześniej, ale nie było pewności czy da sie to sprawdzić, osobiście akcji nie śledziłem i nie wiem jak się skończyła aczkolwiek po wyjsciu z samochodu i wypiciu wódki nie mogli mu zabrać prawka. Co do samego pomysłu, też uważam za całkowitą głupote to, że nie można prowadzić na następny jak już się ogarnia wszystko, bo strach że coś wykryje mimo że się czuje w pełni sprawny.
Zgłoś
!Timon 2015-10-29, 16:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-29, 19:09
Widzę ze dzięki mojemu postowi rozwinęła się ciekawa dyskusja Nie wolno prowadzić po alkoholu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem