👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niby JP ale te oskarki i julki to znacznie grosze od policji
Niedopełnienie obowiązków służbowych, baba byłą do zatrzymania.
Misiek_KRK napisał/a:
nie popieram PiS, ale za takie zachowanie powinni ją spałować i na 48 zamknąć. Podstaw prawnych można znaleźć kilka.
Nosz kurde, na prawdę dożyliśmy już takich czasów, że z posiadania własnego zdania trzeba się tłumaczyć "ale nie popieram PiS"?
i potem grono nastolatek idzie w marszach z takim babami,
wyrosną na fajne kobiety i dobre madki
wyrosną na fajne kobiety i dobre madki
Policja ma przechlapane.....
Nie zależnie czy to strajk kobiet to protestujący mają żale i "ale" do policji.
Jak jest strajk w obronie życia to "obrońcy" mają tak samo żale do policji.
Kto by nie strajkował to policja zawsze zła...
Nie zależnie czy to strajk kobiet to protestujący mają żale i "ale" do policji.
Jak jest strajk w obronie życia to "obrońcy" mają tak samo żale do policji.
Kto by nie strajkował to policja zawsze zła...
Za taką akcję policjantka powinna wylecieć dyscyplinarnie z pracy. Funkcjonariusz reprezentuje kraj któremu służy i którego godło nosi na mundurze. Jeśli ktoś daje się wyzywać od kurew to nie powinien pełnić służby.
Pogarda nawet dla ludzi zamiatajacych ulice... ciekawe co jej zrobili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie