Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Gdy zbyt gorliwie dochodzisz swoich praw...
konto usunięte • 2012-02-22, 21:27
Fragment wiadomości TVP o mężczyźnie, który został zamknięty w zakładzie psychiatrycznym... sami zobaczcie za co.

Dla tych, których to całkowicie nie interesuje: przewińcie do 2:17 i znajdźcie przekaz podprogowy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gieno1 2012-02-23, 18:31
chory kraj
Zgłoś
ssj5gokuuu 2012-02-23, 18:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HackerAGD 2012-02-23, 19:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-23, 20:04
A to polska przecież
Zgłoś
goszki 2012-02-23, 20:30
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-23, 20:48 4
goszki, a teraz leć do Donka po wypłatę, btw. ile dają Ci funduszu operacyjnego na internet?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-23, 21:43 1
Zgłoś
EMIO093 2012-02-23, 22:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-23, 22:54 1
EMIO093 napisał/a:

Co do Macierewicza - Chyba nie znasz dokładnie sprawy i cytujesz media. Marionetkowe, jako że tyś jest klakierem.
Nie posunę się tak daleko, by stwierdzić, że ktoś ci płaci za ten bełkot, prędzej masz wyprany przez propagandę mózg.
W tym kraju rządzą bandyci, którym oddajemy blisko 70% zarobionych pieniędzy, w zamian nie otrzymujemy nic.
Nie mam nic do dodania.

Kolego, proszę o argumenty, a nie o uogólnianie, jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu w dyskusji.

EMIO093 napisał/a:

Kto za zrobieniu ostrej zadymy pod sejmem. postaw piwko zobaczymy ile nas jest 21.03.2012 zadyma w każdym mieście zjedźmy się z miast do warszawy i zajebiemy tych ch*ji!

Trzeba zacząć grać w wisielca, za każdy przekręt i aferę kawałek szubienicy stawiać przed tym burdelem, a jak już wszystko będzie gotowe po następnej nowej aferze nie pozostanie nic innego jak przynieść ludzika.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 0:02
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Kolego, proszę o argumenty, a nie o uogólnianie, jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu w dyskusji.

Wybacz, nie pisałem do ciebie. Gość co prawda dyskutował niby z tobą, ale to ja poruszyłem temat ITI plus WSI i odnosiłem się do tego, co on napisał tobie, zamiast mnie.

Twierdzi, że wie tak dużo, ja twierdzę, że jest niedoinformowany, nie zamierzam przygotowywać się do dyskusji za kogoś.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 0:11
02:50 mistrz drugiego planu
Zgłoś
regal 2012-02-24, 0:26
Gość bredził coś o tym że się podpali i wy go macie za normalnego zdrowego człowieka który jest ofiarą niezrozumienia albo złośliwości?

Przecież ten chory psychicznie człowiek w oczywisty sposób manifestował myśli samobójcze!

To niesamowite że nie został zabezpieczony w kaftan ani przywiązany do łóżka. Nawet leków mu przymusowo nie wstrzyknięto! Kpina!

Że niby ten rozdrażniony awanturnik nie stanowi zagrożenia? Haaahahh

To że w psychiatrykach siedzą sami niebezpieczni wariaci to mit.

Według kryteriów psychiatrycznych ten czubek powinien przejść kurację przeciwpsychotyczną ale że zrobiła się afera w mediach to psychiatrzy odpuścili by plebs nie nabrał podejrzeń kto tak naprawdę jest najpotężniejszą grupą przestępczą w Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 11:54
Widać że wszyscy są z marsa...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 12:58
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem