👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i RedBull nie zapłaci. To nie pierwsza ofiara tego koncernu. Na YT jet dokument o tym.

smutmar napisał/a:
Kto to jest, ten pierwszy z lewej z dziesiątką, koło Małysza?
Magik...
gdzie on miał mózg? podobnie jak polaczkowe sebixy gazujące na głownej w starych bmw...
a ja szanuje. Jeździ sobie po wyp***owiu zdala od obwodówek miast, czy innych dróg np krajowych gdzie by ruch tamował
Anosa20 napisał/a:
Więcej hajsu rocznie służba zdrowia wydaje na ulanych grubasów, ich choroby i związane z tym powikłania niż na sportowców...
Bo takiego "sportowca" wkładają od razu do worka? Koszt 40PLN.
To tylko żywy słup reklamowy pooklejany jakimś red bullem teraz zapoznał się z prawdziwym bólem.
mama890 napisał/a:
operatora kamery to jednak profesjonalistę wynajął
oczywiście że profesjonalista. Te filmy muszą być profesjonalne aby potem je dobrze sprzedać, nie robi się tego za darmo. Ryzyko wypadków spore więc unika się dubli.
Wypadek jakich wiele w ekstremalnych sportach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie