Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
think666 2010-08-10, 20:19
Oni tam byli legalnie, było spokojnie - gdy tylko coś się działo tłum krzyczał "precz z agresją" , w ogóle nie rozumiem tego porównania. Obrońcy by już się krzyżowali żeby władza nie zabierała im lizaka.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-10, 23:41
Koledze przeszkadza chyba, że ludzie mają dosyć tego cyrku i protestują... pokojowo i legalnie.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-11, 10:51
Rysh napisał/a:

W którym miejscu zniżyli się do ich poziomu? Bo oglądałem prawie całą transmisję i nic nie zauważyłem

Biorąc udział w tym cyrku służącym odwróceniu uwagi od prawdziwych problemów.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-11, 13:57
Nie ma to jak dobry gay fight. Te kocie ruchy...

Szacunek ludzi fejsbuka
Zgłoś
Damianbeat 2010-08-11, 15:53
Infamis napisał/a:

Biorąc udział w tym cyrku służącym odwróceniu uwagi od prawdziwych problemów.

dads łot ajm toking abałt.... Poza tym nie oszukujmy się- bardzo duża część osób, które tam były, znalazły się w tym miejscu tylko i wyłącznie dla bycia cool i z powodu braku zajęcia. Tylko grilla i muzyki mi tam brakowało....
Zgłoś
~tip.top 2010-08-11, 16:22 3
Już by sobie qrwa dali spokój z tym krzyżem dzień w dzień zbiera się tam albo banda fanatyków co są gotowi zabić za ten zbitek desek, albo banda tak samo niepotrzebnych tam ludzi z debilnymi hasłami i plakatami... Całego tego burdelu misi pilnować przez 24h policja bądź straż miejska, którzy tam nie stoją za darmo te pieniądze mogli by przeznaczyć na jakieś bardziej ambitne cele. Cała Europa się z nas śmieje, ale to chyba nic nowego

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-12, 8:39 2
Chciałęs papieża masz...
hotel Europa.... mała konklawe mieli:)

i Rejtan naszych czasów

Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-12, 8:43
siwy_oscar napisał/a:

hotel Europa

To gdzieś w Ameryce? Wiesz jak to z nimi bywa, hotel Ukraina a w Moskwie umiejscowiony.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-12, 13:27
Linekk napisał/a:

To gdzieś w Ameryce? Wiesz jak to z nimi bywa, hotel Ukraina a w Moskwie umiejscowiony.

Hotel Europa jest na przeciwko pałacu prezydenckiego i krzyza...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-12, 14:15
http://www.gry.jeja.pl/5324,bitwa-o-krzyz.html

Teksty babci z życia wzięte.
Ja nawet nie stawiałem oporu ;d
Zgłoś
think666 2010-08-12, 16:58
/watch?v=aDZLjqEkaG8&feature=related

na youtubie - polecam jak cholera
Konto usunięte 2010-08-12, 18:25
think666 napisał/a:

/watch?v=aDZLjqEkaG8&feature=related

na youtubie - polecam jak cholera

Kordon z ciał XD Woda święcona działała XD Ja pierdziele kto mu dał tytuł doktora oO
A tu idze sobie komuch przebrany za księdza co upokarza Polskę święcąc tą tablice niegodną!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-12, 22:05
Jaki to komuch, toż to ż🤬do-mason przebrany aby zwieść w pole prawdziwych patriotów. Hańba, jak można było nie spałować tego dupka, który uroczystość zakłócał.
Zgłoś
Kam 2010-08-13, 0:01 3
Jest krzyż ! Jest IMPREZA

Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-13, 0:06 3
Cytat:

Pod pałacem prezydenckim koło krzyża stali ludzie z transparentem: "Nie zapomnimy o mordzie naszego prezydenta". Podeszła do nich starsza pani i powiedziała: "Trudno będzie o niej zapomnieć, taka sama morda jest jeszcze w Sejmie" (araniawariat)

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie