Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miedziak 2010-07-19, 0:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 0:38 18
kslek napisał/a:

dziecią .

Końcówkę używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.

Jeteś idiotą.
On jest satanistą

Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:

Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.

Mein Furher ! Misja spełniona !

Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !

Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 1:03 3
Czyżbyście wszyscy mieli komunistyczne zapędy?
Zgłoś
kslek 2010-07-19, 1:04 1
PinkRose napisał/a:

Końcówkę używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.

Jeteś idiotą.
On jest satanistą

Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:

Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.

Mein Furher ! Misja spełniona !

Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !

Obrazek

forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 1:06 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miedziak 2010-07-19, 1:20 2
Up biorąc pod uwagę przeszłość twojego aktualnego i poprzedniego konta na tym forum nawet nie mam ochoty się z tobą wdawać w dyskusję, bo jesteś troll najniższego sortu.
Zgłoś
mtl 2010-07-19, 1:31 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 1:49 1
kslek napisał/a:

forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.

Wybaczę tobie jak zobaczę postępy u ciebie w tej nauce, którą tobie przesłałem i mam nadzieję , że ocaliłem jedną zagubioną Polską duszyczkę jeśli chodzi o kwestię pisowni -ą i -om. Ale daleka jeszcze droga przed tobą, mój ty wierny padawanie.

A prawica nie jest taka zła =)

dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-07-19, 3:02 3
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 4:25 8
Zgłoś
guan0 2010-07-19, 5:50 1
Angevil napisał/a:

Ten w koszuli wyrasta na wodza ludu, jakis czas temu na gazecie było wideo gdzie napada na symatyka PO z ryjem... Ten sam, normalnie w tej samej koszuli, o!

to w takim razie to nie koszula tylko mundur jakiejś katolickiej formacji paramilitarnej
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 9:30 1
Zachowaj wiarę ale uważaj na kościół .

Nie jestem fanatykiem i myślę że dobrze że tego krzyża niema ale ludzie mający się za suuper inteligentnych którzy rozgryźli zagadkę istnienia ludzi i świata i uważają że Boga niema ja z kolei uważam za ubogich i trochę mi ich żal.Jeśli naprawdę co niektórzy uważają że są zbiegiem okoliczności i tak przypadkowo się zmieniliśmy z bakterii w ludzi to wasze życie musi być smutne ...

Btw Biblii się nie czyta dosłownie więc nawet nie wyskakujcie z tekstami "tak a ciebie Bóg stworzył z prochu ...."

Fanatyzm w każdej postaci się leczy panowie sadyści
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 9:46 1
Ciemnogród ... ;/
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 9:48 1
pewnego dnia skończy się era moherów i przyjdą młode mohery, młodzież wszechpolska i inni imbecyle. To się nigdy nie skończy, co najwyżej będzie gorzej, bo jak myślicie, że taki moher nie weźmie wnuczka od zapracowanej córki na zwiedzenie jasnej góry w towarzystwie przyjaciół z radia z ryjem?
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-19, 11:03 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem