Ż__zi likwidują krzyże xD
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
kslek napisał/a:
dziecią .
Końcówkę -ą używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.
Jeteś idiotą.
On jest satanistą
Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:
Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.
Mein Furher ! Misja spełniona !
Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !
PinkRose napisał/a:
Końcówkę -ą używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.
Jeteś idiotą.
On jest satanistą
Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:
Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.
Mein Furher ! Misja spełniona !
Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !
Obrazek
forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.
Up biorąc pod uwagę przeszłość twojego aktualnego i poprzedniego konta na tym forum nawet nie mam ochoty się z tobą wdawać w dyskusję, bo jesteś troll najniższego sortu.
kslek napisał/a:
forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.
Wybaczę tobie jak zobaczę postępy u ciebie w tej nauce, którą tobie przesłałem i mam nadzieję , że ocaliłem jedną zagubioną Polską duszyczkę jeśli chodzi o kwestię pisowni -ą i -om. Ale daleka jeszcze droga przed tobą, mój ty wierny padawanie.
A prawica nie jest taka zła =)
dziękuję, dobranoc.
Angevil napisał/a:
Ten w koszuli wyrasta na wodza ludu, jakis czas temu na gazecie było wideo gdzie napada na symatyka PO z ryjem... Ten sam, normalnie w tej samej koszuli, o!
to w takim razie to nie koszula tylko mundur jakiejś katolickiej formacji paramilitarnej
Zachowaj wiarę ale uważaj na kościół .
Nie jestem fanatykiem i myślę że dobrze że tego krzyża niema ale ludzie mający się za suuper inteligentnych którzy rozgryźli zagadkę istnienia ludzi i świata i uważają że Boga niema ja z kolei uważam za ubogich i trochę mi ich żal.Jeśli naprawdę co niektórzy uważają że są zbiegiem okoliczności i tak przypadkowo się zmieniliśmy z bakterii w ludzi to wasze życie musi być smutne ...
Btw Biblii się nie czyta dosłownie więc nawet nie wyskakujcie z tekstami "tak a ciebie Bóg stworzył z prochu ...."
Fanatyzm w każdej postaci się leczy panowie sadyści
Nie jestem fanatykiem i myślę że dobrze że tego krzyża niema ale ludzie mający się za suuper inteligentnych którzy rozgryźli zagadkę istnienia ludzi i świata i uważają że Boga niema ja z kolei uważam za ubogich i trochę mi ich żal.Jeśli naprawdę co niektórzy uważają że są zbiegiem okoliczności i tak przypadkowo się zmieniliśmy z bakterii w ludzi to wasze życie musi być smutne ...
Btw Biblii się nie czyta dosłownie więc nawet nie wyskakujcie z tekstami "tak a ciebie Bóg stworzył z prochu ...."
Fanatyzm w każdej postaci się leczy panowie sadyści
pewnego dnia skończy się era moherów i przyjdą młode mohery, młodzież wszechpolska i inni imbecyle. To się nigdy nie skończy, co najwyżej będzie gorzej, bo jak myślicie, że taki moher nie weźmie wnuczka od zapracowanej córki na zwiedzenie jasnej góry w towarzystwie przyjaciół z radia z ryjem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie