Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
miedziak 2010-07-19, 0:38 1
Jaka k🤬a Francja?! O czym ty gadasz? Wiem że w Francji nie jest fajnie, ale jak to się ma do tego że żałosne mi się wydaje obwinianie przez plebs o wszystko ż🤬dów?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 0:38 18
kslek napisał/a:

dziecią .

Końcówkę używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.

Jeteś idiotą.
On jest satanistą

Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:

Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.

Mein Furher ! Misja spełniona !

Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !

Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 1:03 3
Czyżbyście wszyscy mieli komunistyczne zapędy?
Zgłoś
kslek 2010-07-19, 1:04 1
PinkRose napisał/a:

Końcówkę używamy wtedy i tylko wtedy gdy, występuje przypadek w odmianie słowa w formie pojedynczej.
np.

Jeteś idiotą.
On jest satanistą

Natomiast w przypadku liczby mnogiej, używamy końcówkę -om
przykład:

Kupiłem dzieciom po lizaku.
Ustępuję pierwszeństwa ludziom na pasach.

Mein Furher ! Misja spełniona !

Sieg Gramma ! Sieg Gramma ! Sieg Gramma !

Obrazek

forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.

podpis użytkownika

Oo
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 1:06 4
mtl napisał/a:

K🤬a ja tylko czekam aż era moherów się skończy. Żenujące co odp🤬lają j🤬i fanatycy

To wy jesteście fanatycznymi antykatolikami.

W ogóle tak mnie zastanawia. Na pewno część z was ma babcie czy dziadków podobnych do tych z filmiku, też się do nich zwracacie per "j🤬y fanatyku"?
Zgłoś
miedziak 2010-07-19, 1:20 2
Up biorąc pod uwagę przeszłość twojego aktualnego i poprzedniego konta na tym forum nawet nie mam ochoty się z tobą wdawać w dyskusję, bo jesteś troll najniższego sortu.
Zgłoś
mtl 2010-07-19, 1:31 2
Pan Fasola napisał/a:

To wy jesteście fanatycznymi antykatolikami.

W ogóle tak mnie zastanawia. Na pewno część z was ma babcie czy dziadków podobnych do tych z filmiku, też się do nich zwracacie per "j🤬y fanatyku"?

A k🤬a wierz sobie C🤬j mnie też obchodzi czy ktoś bliski wyznaje powietrze. Będe się śmiał jak zobacze taką paszcze jak ten ziomuś co p🤬li o ż🤬dach, mówi to o jego "wykształceniu" ogólnej nienawiści do bliźniego (któreś przykazanie??). Realia są takie że tylko ludzie podatni na manipulacje i bojący się podejmować jakichkolwiek decyzji wbrew religii są fanatycznie wierzącymi. Umieją za wszelką cenę trzymać wpojone im racje, nie mają swojego zdania. Mnie przekonuje nauka, a nie obalone tysiące razy pierdoły, jakieś poj🤬e wzmianki o bogu. Czy kościół nie manipuluje jak chce powołując się na przykazania? Ostatnio nawet przeczytałem, że jak nie będziesz głosował na Kaczyńskiego to masz grzech śmiertelny. NO DO C🤬JA WAFLA?? Plebs, nie umiejący czytać, pisać co za tym idzie nie mający dostępu do kultury oraz nauki (kojarzycie pojęcie biblii obrazkowej?) popatrzy sobie na obrazki co może z nim się stać jak nie zrobi to co mu się każe, przestraszy się chłopak i po ptakach. Z fanatykami jest tak samo. Ja podtrzymuje moje spojrzenie na świat religii. Cieszę się jedynie z tego, że żyje w Polsce a nie w jakimś arabskim kraju gdzie dominuje islam bo pewnie poderżnęli by mi gardło za te słowa ma się to szczęście w życiu Religia (mówie o tych z którymi się spotkałem, najpopularniejsze, nie wgłębiam się w ideologie) jako taka nigdy całkowicie nie zniknie z życia istoty myślącej z racji świadomości śmierci. Ciekawe gdyby psy były tego świadome, stworzyły by sobie religie Reasumując pod koniec: BÓG NIE ISTNIEJE amen
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 1:49 1
kslek napisał/a:

forgiv mi maj master. Btw Lewactwo jest zle, ale prawicowy fanatyzm jest jescze gorszy dziekuje dobranoc.

Wybaczę tobie jak zobaczę postępy u ciebie w tej nauce, którą tobie przesłałem i mam nadzieję , że ocaliłem jedną zagubioną Polską duszyczkę jeśli chodzi o kwestię pisowni -ą i -om. Ale daleka jeszcze droga przed tobą, mój ty wierny padawanie.

A prawica nie jest taka zła =)

dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-07-19, 3:02 3
miedziak napisał/a:

Jaka k🤬a Francja?! O czym ty gadasz? Wiem że w Francji nie jest fajnie, ale jak to się ma do tego że żałosne mi się wydaje obwinianie przez plebs o wszystko ż🤬dów?

Ano, nie jest żałosne. Może cię to zdziwi, ale wielu polityków, czy to aktualnych, czy sprzed paru lat (Aleksander Kwaśniewski i inne SLD'owskie gnidy) to byli właśnie Ż🤬dzi. Nie ci Ż🤬dzi, którzy chodzą codziennie w "czepku" do Synagogi są zagrożeniem, ale ci, którzy głęboko ukrywają swoją tożsamość. Dla wielu z was pewnie do brzmi jak pieprzenie opętanego, ale wystarczy przeanalizować życiorys kilku polityków, czy to z PiSu, PO, czy SLD. Poza tym Ż🤬dzi mają dość ciekawą mentalność, wspierają się nawzajem, wielu sławnych ludzi, to właśnie Ż🤬dzi. Bo gdy jeden Ż🤬dek zauważy, że drugi ma talent, to mu pomoże, taka troszkę "mafia", Ż🤬dek zawsze będzie miał znajomości i mu się uda.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 4:25 8
Szczególnej obserwacji poddać Kościół i tak ukierunkować działalność oświatowość-wychowawcza, aby wzbudzić powszechny wstręt do tej instytucji.
Objąć baczna uwaga i kontrola kościelne drukarnie, archiwa, biblioteki, kazania, kolędowania.

Naturalnym przeciwnikiem elit politycznych jest kościół chrześcijański, dlatego należy go podkopać. Ułatwiając jego podziały. Musimy rozkrzewiać wśród nich wolnomyślność, powątpiewanie, niewiarę i spory. Dlatego prowadzimy stalą wojnę w prasie przeciw chrześcijańskiemu duchowieństwo, rzucamy podejrzenia i szyderstwa z niego. Głównym filarem kościoła jest szkoła. Na wychowanie chrześcijańskiej młodzieży musimy wiec uzyskać wpływ. Dlatego należy najpierw przeprowadzić oddzielenie szkoły od kościoła. Pod hasłem postępu i równouprawnienia wszystkich religii musi nastąpić przemiana szkol chrześcijańskich na bezwyznaniowe.

Wtedy będą mogli być (treść usunięta przez poprawność polityczną) nauczycielami we wszystkich szkołach, chrześcijańskie wychowanie ograniczy się do domu, a ponieważ masy nie maja na to czasu, religijność wyższych stanów będzie wstrząśnięta i wkrótce zniknie.
Usuń krzyż ze ściany, zostań ateistą, niszcz kościół - niech będzie to Twoją dewizą.

Takim reżimem poglądów posługiwał się Jakub Berman. Jako przeciwnicy kościoła powinniście znać tą postać. To właśnie towarzysz Jakub Berman był odpowiedzialny za propagandę piętnującą gojów i opozycjonistów komunistycznych. Celem urabiania opinii i światopoglądu narodu polskiego w pożądanym dla nich kierunku, w rękach ich musi się znaleźć w pierwszym rzędzie propaganda z jej najważniejszymi działami - prasą, filmem i radiem. Biuro polityczne KC PPR najbardziej bało się odrodzenia tożsamości narodowej za pomocą kościoła katolickiego - miał on zawsze największy wpływ na poczucie narodowości Polaków - to też bez powodu Berman tak bardzo obawiał się kościoła, tak zabiegał,aby zniszczyć jakiekolwiek powiązania narodowe z wiarą. Nie chce wam z czyją pomocą obalono komunę w tym kraju, ale skoro jesteś lewackim popychadłem to nie zrozumiesz. Ot domeną lewaków nie jest konstruowanie logicznych faktów,a wpajanie populizmu, na zasadzie podobnej do trendu pijania kawki w starbucksie.

Czy przypadkiem nie dostrzegasz pewnej analogii ?

I coś do zaciekłych ateistów, tworzących wręcz ideologie wiedzy absolutnej. Nie istnieje w świecie uniwersalny przypis na posiadanie wiedzy wykraczającej poza poziomy normalnych ludzi, ateizm nie jest żadną przepustką, sama wiara w Boga nie wyklucza posiadania podkładów wiedzy. Dyskurs liczb ludzi inteligentnych dzieląc ich na wierzących i niewierzących jest również absurdalny. Polemika z ateistami zawsze skończy się w martwym punkcie gdzie nie da się racjonalnie, opierając się na merytorycznych publikacjach ocenić walorów wiary, niewiary i samego istnienia Boga. Jest to kwestia osobista, prywatna i skrajnie relatywna.

Cytat:

Realia są takie że tylko ludzie podatni na manipulacje i bojący się podejmować jakichkolwiek decyzji wbrew religii są fanatycznie wierzącymi.

Najzacieklej manipulowani są Ci, którzy święcie przekonani są o tym,że nie poddają się manipulacji.
Przy ogromie trawionych przez Twój mózg informacji w mediach i reklamach nie jesteś w stanie wychwycić kiedy się Tobą manipulują. Trzeźwe umysły mają problemy z oceną racjonalnego, niezależnego źródła,a co dopiero Ty.

Cytat:

Będe się śmiał jak zobacze taką paszcze jak ten ziomuś co p🤬li o ż🤬dach

Z tego co mi wiadomo Ż🤬dzi w okresie przedwojennym w Polsce posiadali we własnych rękach większość przemysł z sektora wymiennego, co za tym idzie potężne bogactwo. Kształcili się, budowali kulturę i często wykorzystywali Polaków - traktowali podrzędnie, ponieważ oni również posiadają głęboko zakorzenioną tożsamość narodową, ale pod względem religii i mentalności. Żyliśmy w tym kraju jak pies z kotem i stąd też wynika niechęć starszego pokolenia do tego narodu, jest ona uzasadniona i nie wzięła się znikąd.

Sęk w tym,ze takie k🤬a półgłówki jak Ty nie mają pojęcia o historii tego kraju, zakorzenionych w naszej krwi już podświadomej nienawiści do narodu, który żąda od nas 65mln. baksów zadośćuczynienia za stracone mienie. Zapomnieli szybko,że uratowaliśmy "tylko" 100tys. istnień Ż🤬dowskich podczas Niemieckiej okupacji,ale Ż🤬dzi ubolewają nie całe 3mln. Za to,że Polacy skrywali pod groźbą śmierci Ż🤬dostwa we własnych domach. Tylko nieliczna grupa kolaborował z Nazistowskimi Niemcami w zamian za korzyści,a grupa ta notabene był zdominowana przez Polaków pochodzenia Ż🤬dowskiego. Z biegiem czasu monopol Ż🤬dów na ich tragedia stała się istnym kultem historycznym. Pojęcie holokaustu jest znane każdemu uczniowi w podstawówce. Nie potrafi skleić dwóch zdań, ale potrafi określić jaka była postawa Hitlera podczas II W.Ś. Nauczmy się doceniać Ż🤬dów za ich smykałkę do biznesu i kariery, ale nie przykładajmy ręki to promocji ich wizerunku jako ofiary - szczególnie my Polacy, którzy nigdy słowa "przepraszam" nie usłyszeliśmy, a "dziękuje" słyszeli tylko Ci, którzy weszli Ż🤬dom tak głęboko w dupę, że aż sami z nich to wydusili - przykładem Bartoszewskiego.

warto, żebyś przyswoił sobie trochę wiedzy nt tego narodu,a potem opowiadał się za jego obroną.

Co do samego filmu; Ci ludzie i ich nienawiść wynika z pewnych zakorzenionych już wzorców, nie są one aktualne, bo na dzień dzisiejszy w Polsce nie rządzą Ż🤬dzi, jedynie skorumpowane komuchy. Nie winie starszego pokolenia o brak aktualnej wiedzy - zdaję sobie sprawę z tego ile przeszli ludzie tej daty, jakie mają doświadczenie życiowe. Kogo wy macie ludzie za autorytety w tym kraju ? Proszę - lustracja waszych k🤬a idoli - Kuba Wojewódzki to syn PRL-owskiego oficera UB i Figurski - jego rodzice poznali się w Moskwie, gdzie urodził się w 1973 roku Prawdopodobnie matka była jedną z tych Rosjanek, które dawały każdemu Polakowi w nadziei na to, że po ślubie zabierze je do polskiego raju. Tak czy siak złapała Zbigniewa Figurskiego metodą na brzuch. Przez jakiś czas mieszkali w Polsce, a potem znaleźli się w Bejrucie itd. itd. Wyglądało na to, że tatuś był dyplomatą albo dawnych agentem służb specjalnych. Kto w 1973 roku wyjeżdżał do Moskwy ? Pewnie w aktach IPN za parę lat wszystko wyjdzie na światło dzienne. Dzieci pokomunistycznego reżimu opluwają Polskę,a cała młoda brać tego kraju im poklaskuję. Polską flagę w gówno wkłada czerwona świnia,a ludzie mają go za autorytet mediów. Dzieci wychowane na komunie, wzorce moralne zaczerpnięte z komuny, wypromowane przez komuchów na potrzebny trawienia przez was populistycznej papki.
Kiedyś takich rozstrzeliwali.

tyle, bo czytać się nie da tego ścierwa.
m.in dlatego stąd uciekłem.
Zgłoś
guan0 2010-07-19, 5:50 1
Angevil napisał/a:

Ten w koszuli wyrasta na wodza ludu, jakis czas temu na gazecie było wideo gdzie napada na symatyka PO z ryjem... Ten sam, normalnie w tej samej koszuli, o!

to w takim razie to nie koszula tylko mundur jakiejś katolickiej formacji paramilitarnej
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 9:30 1
Zachowaj wiarę ale uważaj na kościół .

Nie jestem fanatykiem i myślę że dobrze że tego krzyża niema ale ludzie mający się za suuper inteligentnych którzy rozgryźli zagadkę istnienia ludzi i świata i uważają że Boga niema ja z kolei uważam za ubogich i trochę mi ich żal.Jeśli naprawdę co niektórzy uważają że są zbiegiem okoliczności i tak przypadkowo się zmieniliśmy z bakterii w ludzi to wasze życie musi być smutne ...

Btw Biblii się nie czyta dosłownie więc nawet nie wyskakujcie z tekstami "tak a ciebie Bóg stworzył z prochu ...."

Fanatyzm w każdej postaci się leczy panowie sadyści
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 9:46 1
Ciemnogród ... ;/
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 9:48 1
pewnego dnia skończy się era moherów i przyjdą młode mohery, młodzież wszechpolska i inni imbecyle. To się nigdy nie skończy, co najwyżej będzie gorzej, bo jak myślicie, że taki moher nie weźmie wnuczka od zapracowanej córki na zwiedzenie jasnej góry w towarzystwie przyjaciół z radia z ryjem?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-07-19, 11:03 3
Ja wiem co się stało z krzyżem! Kilka dni temu rozmawiałem z moim znajomym żulem Mirkiem, mówił mi że ukryje bombę w kwiatach i tam podłoży pod ten krzyż!

A co do tego j🤬ego bydła na filmiku.

Ich problemem jest to, że nie wierzą w boga, tylko w kościół. Ten sam kościół, przez którego mamy tylu ateistów, i w sumie im się nie dziwie, widząc to gówno co odp🤬la Rydzyk i świta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie