Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LOADING... 2011-12-07, 0:18
@Velture

A dlaczego TVN to Tusk Vision Network ?

podpis użytkownika

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
plugnplay 2011-12-07, 0:57
@up
bo jest to stacja stronnicza w kierunku PO i Tuska, oczerniajaca konkurencje i pomijajaca niewygodne dla wizerunku PO fakty. Juz nie mowiac o nadwornym slugusie Wojewodzkim, ktory wysmiewa wszystkich poza Tuskiem
Zgłoś
LOADING... 2011-12-07, 1:38
Dla mnie to jeden c🤬j bo jak oglądam wiadomości na TVP, TVN czy POLSACIe to wszystko jedno i to samo leci Nie widzę różnicy

podpis użytkownika

Zgłoś
bodekblazej 2011-12-07, 8:26
UP@

Wasza wymiana poglądów jest już na poziomie ściany wydobywczej węgla kamiennego.
Zgłoś
androgenius 2011-12-07, 9:51
3 sekundy, tyle obejrzałem by skapnąć się, że wrzuciłeś, c🤬ju, tego przykrego żółtka z tvn-u.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-07, 10:00
Ale p🤬licie oczywiście że TVN jest stronniczy ale że tak powiem jebie mnie to bo to jedyna stacja która od czasu do czasu puści jakiś ciekawy film (choć ostatnio coraz rzadziej). A po twojej wypowiedzi Velture domyślam się że jesteś PISlamistą i wyznawcą Jarka Boga jedynego i jego żony Alika która do nieba wstąpiła.
Zgłoś
~Velture 2011-12-07, 10:20
kasztan_85 napisał/a:

Ale p🤬licie oczywiście że TVN jest stronniczy ale że tak powiem jebie mnie to bo to jedyna stacja która od czasu do czasu puści jakiś ciekawy film (choć ostatnio coraz rzadziej). A po twojej wypowiedzi Velture domyślam się że jesteś PISlamistą i wyznawcą Jarka Boga jedynego i jego żony Alika która do nieba wstąpiła.

Pudło. Strzelaj dalej.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
LOADING... 2011-12-07, 12:45
Velture napisał/a:

Pudło. Strzelaj dalej.

_________
Chcesz mi pojechać? Rób to śmiało - i tak po napisaniu tego posta więcej w ten temat nie wejde i nie przeczytam. Pozdrawiam.

Musisz podpis zmienić bo do obecnego się nie stosujesz

podpis użytkownika

Zgłoś
nozi9891 2011-12-07, 13:15
ale wy jesteście poj🤬i. nikt nikogo nie zmusza do oglądania jakiegokolwiek filmiku. gimbusy lamusy leceok🤬y studenciaki czy fizole lub c🤬je na stołkach jeden c🤬j.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-08, 1:42 2
Velture dobrze mówi, śmieją się z ,,moherów" a sami są bardziej zafascynowani ,,tuskiem" i ,,palikotem" niż babcie Kaczyńskim
Zgłoś