Najprościej zaj🤬 z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już k🤬a nie są tacy odważni
ta, bo jakby popchal ciapaka to ta sama k🤬a by na protesty w jego obronie wychodzila, ha tfu na ciebie
Najprościej zaj🤬 z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już k🤬a nie są tacy odważni
Miód na moje oczy. Sądząc po kolorze włosów pewnie jakaś krzykaczka z antify.
Tępić wszelkimi metodami.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef PiłsudskiNajprościej zaj🤬 z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już k🤬a nie są tacy odważni
Po czym wnosisz że to biała dziewczyna ? może ona w tym proteście właśnie identyfikowała się jako uciśniony czarny inżynier ?
Dobrzetemu tak dla niego dla tej :l)
podpis użytkownika
==============================================Najprościej zaj🤬 z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już k🤬a nie są tacy odważni
Każdy chce zajebac białasowi bo wiadomo, że nie odda bo się boi sądu, grzywny, zwolnienia z pracy itp. Brudas nie wie co te pojęcia znaczą więc ich policja już tak ochoczo nie nap🤬la bo im oddają
podpis użytkownika
poker better than lifeNajprościej zaj🤬 z partyzanta, prosto w plecy, białej dziewczynie. Do fekalioskórnych już k🤬a nie są tacy odważni
morda tam stulejarzu. podaj adres to ci zajebe bez partyzanta

Do twojej matki j🤬y gimbusie, wyglada jak typowa Zydowka Ashkenazi, co protestuje przeciwko "toksynczym bialym mezczyznom"
Do twojej matki j🤬y gimbusie, wyglada jak typowa Zydowka Ashkenazi, co protestuje przeciwko "toksynczym bialym mezczyznom"
Ale ty wiesz, że ja sram na twoje wysrywy i wypociny ? Mam bekę z takich przygłupów, którzy się pocą i podniecają, żeby tylko coś napisać
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?