Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Się chyba zdenerwował i włączył turbo bieg

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Sowa_wln 2018-07-15, 19:13 9
k🤬a muszę sobie kupić jak wyjdzie te nowe GTA
Zgłoś
Konto usunięte 2018-07-15, 19:26 6
dobrze tak c🤬osławłowi
Zgłoś
Aligejtor 2018-07-15, 20:38 36
Skończyło się w najlepszym momencie!
Zgłoś
Kosmodysk 2018-07-15, 20:54 8
Up🤬lonyStół napisał/a:

dobrze tak c🤬osławłowi

Mógł siedzieć w domu, a nie na motor.
Zgłoś
Catar 2018-07-15, 22:08 1
Jakis link do ciągu dalszego lub źródła?

w rękawiczkach ma jakieś ćwieki czy cos? nie tak latwo wybić szybę auta pięścią
Zgłoś
Kveldulf 2018-07-15, 22:18
^up Rękawiczki motocyklowe są wzmacniane np. włóknem węglowym na kostkach, poza tym szyba była uchylona, więc łatwiej zbić.
Zgłoś
Catar 2018-07-15, 22:36 14
ale wk🤬ia jak w najciekawszym momencie ucinają
udalo mi sie znalezc w duzo lepszej jakosci
okolo 40 sec

ukryta treść
Zgłoś
captainjack 2018-07-16, 1:27 1
Catar, ucięte w "najciekawszym" momencie z takiego powodu iż to była starsza osoba:

Tak tak, wiem. Zaraz go zlinczujecie, z tym że motop🤬der prawdopodobnie nie widział kierowcy, mimo wszystko nie powinien
się wp🤬lać na pełnej k🤬ie z ogniem i mieczem przez okno

Zgłoś
Konto usunięte 2018-07-16, 4:34 14
Super! Bardzo dobrze! Na kamerze wyraźnie WSZYSTKO widać i kierowca tego żółtego kasztana przez nieuwagę bądź skrajną ślepotę (te denka od butelek jak Stępień ma, morda też jakby upośledzona) zabuli za naprawe zdartego lakieru kilkadziesiąt baksów, albo potrącą mu jakieś grosze ze składki OC - a motop🤬dę mam nadzieję wsadzą za czynną napaść i dojebią odszkodowanie dla kierowcy za stres, traumę i c🤬j wie co.

Kiedy zsiadł ze swojej pierdzącej parówy i napadł na gościa wszelkie możliwe ubezpieczenia poszły się j🤬 więc niech tyra do zaj🤬ia teraz za debilizm. J🤬y łoś hahahhaa
Zgłoś
Konto usunięte 2018-07-16, 10:00 4
I bardzo dobrze że mu wyj🤬 szybe też bym tak zrobił, same moto jak sie przewraca to może noge pogruchotać przez jakiegoś dabila.
Zgłoś
MukaPuka 2018-07-16, 10:56 4
no trzeba przyznać, że elegancko załatwił debila w puszce.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Catar 2018-07-16, 13:08 4
robak123123 napisał/a:

bym tak zrobił

Nie mozesz sie zdecydować?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-16, 14:09 1
@Catar a ty widzę zboczuś jesteś, lubisz wsadzać nos w cudze porty itp. Wiesz, nie oceniam, ale po co zaraz tak się z tym obnosić...

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
DoubleBorger 2018-07-16, 23:46
Dziadek nie dziadek, mieć taką szeroką ulicę i przetrzec kogoś to trzeba być idiotą, ale tak się kończy ścinanie zakrętów w mieście. Sam staję jak najbliżej specjalnie, jak k🤬y nikt nie nauczył skrecać to bagiety może nauczą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie