📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:15
🔥
Gdzie mnie z tymi palcami?!
- teraz popularne

Tort sam się nie zrobił, teściowa całą noc pitrasiła dla jedynaczki Blondi. Nie skonsumowali tortu i nocy poślubnej jest szansa na unieważnie sakramentu kościelnego,
W związku z tą sytuacją pewnie strzelała fochy w czasie nocy poślubnej. Przypuszczam, że musiała zebrać oklep aby wszystko było zgodnie z tradycją.
Miała kobieta rację.
Tylko nona wiedziła, że wcześniej wsadzał jej ten palec do dupy.
Tylko nona wiedziła, że wcześniej wsadzał jej ten palec do dupy.
Pewnie się mylę, ale śmierdzi mi to ustawką na potrzeby SHOW weselnego i późniejszego wideo z wesela.
Coś bidny ten tort, taki płaski i niski to na 18 urodziny, a nie na wesele.
Może ktoś wpadł na pomysł, żeby zrobić atrapę tortu, w środku mogła być gąbka, albo karton, a masa jest tylko na zewnątrz.
Państwo młodzi zrobili taką zaplanowaną pokazówkę pod publiczkę, a za chwilę wjechał prawdziwy tort wysoki na 1 metr.
Nawet jak ten tort spadł na ziemię to sunął dalej, zamiast się rozpaść.
Coś bidny ten tort, taki płaski i niski to na 18 urodziny, a nie na wesele.
Może ktoś wpadł na pomysł, żeby zrobić atrapę tortu, w środku mogła być gąbka, albo karton, a masa jest tylko na zewnątrz.
Państwo młodzi zrobili taką zaplanowaną pokazówkę pod publiczkę, a za chwilę wjechał prawdziwy tort wysoki na 1 metr.
Nawet jak ten tort spadł na ziemię to sunął dalej, zamiast się rozpaść.
to będzie udane małżeństwo. pytanie kto się w czyj majątek tam wżenia
maniekboy napisał/a:
Ale co pies robil na weselu?
To najważniejszy członek rodziny, ich pierworodne Psiecko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie