Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ardans 2019-05-09, 23:26
Prawie jak Chada
Zgłoś
kulawiec 2019-05-10, 1:53
Z tej wysokości na mordę, to by miał pysk rozbity. Przy skoku ręce do przodu jak Superman. Leży z zagiętymi z tyłu. Proponuję wyprostować ręce do przodu, położyć się na wznak i doprowadzić je do pozycji takiej jak pokazana na filmiku. Nawet gdyby w ostatniej chwili wziął ręce przed siebie aby zamortyzować upadek, to nie byłby by w takiej pozycji.
Zgłoś
ritu4l 2019-05-10, 2:28
kulawiec napisał/a:

Z tej wysokości na mordę, to by miał pysk rozbity. Przy skoku ręce do przodu jak Superman. Leży z zagiętymi z tyłu. Proponuję wyprostować ręce do przodu, położyć się na wznak i doprowadzić je do pozycji takiej jak pokazana na filmiku. Nawet gdyby w ostatniej chwili wziął ręce przed siebie aby zamortyzować upadek, to nie byłby by w takiej pozycji.

Co tu rozkminiać. W takich sytuacjach jak kamera nie nagrywa upadku to już wiadomo, że to słaby fejk.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
bravoteampolska 2019-05-10, 7:40
Jeszcze mi powiedzcie że któryś z was wierzy w to gówno. Widzieliście na żywo człowieka który spadł na lity beton z wysokości 3 metrów, dodatkowo na klatkę piersiową.
Powiem wam jak to wygląda, załamana czaszka, uraz mózgowo czaszkowy, do tego połamany mostek z żebrami i odma podskórna, uraz wątroby. Uraz odcinka szyjnego kręgosłupa.
Taka osoba o tak głowy by nie podniosła i uupsiii upadło mi się.
Zgłoś
TrisK 2019-05-10, 11:24
bravoteampolska napisał/a:

Jeszcze mi powiedzcie że któryś z was wierzy w to gówno. Widzieliście na żywo człowieka który spadł na lity beton z wysokości 3 metrów, dodatkowo na klatkę piersiową.
Powiem wam jak to wygląda, załamana czaszka, uraz mózgowo czaszkowy, do tego połamany mostek z żebrami i odma podskórna, uraz wątroby. Uraz odcinka szyjnego kręgosłupa.

Wybaczy szanowny Pan ale nieprawda. Mój kolega w analogicznej sytuacji obtarł nieco kolanka. Wysokośc ta sama co na filmie. Też żeśmy sie zdziwili. Pijany ma szczęście
Zgłoś
Wiewór 2019-05-10, 11:48
bravoteampolska napisał/a:

Tak widziałem. Wiele razy. Jeden skończy z urazem wielonarządowym, wycięli mu kilka metrów jelitka i śledzonkę. 100% kaleka.
Inny wstał i poszedł.
Rozległość urazu zawsze jest mocno losowa.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
bravoteampolska 2019-05-10, 19:28
Abraxus napisał/a:

Tak widziałem. Wiele razy. Jeden skończy z urazem wielonarządowym, wycięli mu kilka metrów jelitka i śledzonkę. 100% kaleka.
Inny wstał i poszedł.
Rozległość urazu zawsze jest mocno losowa.

Nie jednokrotnie widziałem i ratowałem takich ludzi i nigdy nie skończyło się to tylko zdarciem naskórka na kolanie
Zgłoś
kulawiec 2019-05-10, 21:44
Cytat:

Wysokośc ta sama co na filmie

Ale, że niby jak ta sama? Nie ogarniam tej abstrakcji.
Zgłoś