📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28

Z tej wysokości na mordę, to by miał pysk rozbity. Przy skoku ręce do przodu jak Superman. Leży z zagiętymi z tyłu. Proponuję wyprostować ręce do przodu, położyć się na wznak i doprowadzić je do pozycji takiej jak pokazana na filmiku. Nawet gdyby w ostatniej chwili wziął ręce przed siebie aby zamortyzować upadek, to nie byłby by w takiej pozycji.
kulawiec napisał/a:
Z tej wysokości na mordę, to by miał pysk rozbity. Przy skoku ręce do przodu jak Superman. Leży z zagiętymi z tyłu. Proponuję wyprostować ręce do przodu, położyć się na wznak i doprowadzić je do pozycji takiej jak pokazana na filmiku. Nawet gdyby w ostatniej chwili wziął ręce przed siebie aby zamortyzować upadek, to nie byłby by w takiej pozycji.
Co tu rozkminiać. W takich sytuacjach jak kamera nie nagrywa upadku to już wiadomo, że to słaby fejk.
Abraxus napisał/a:
Tak widziałem. Wiele razy. Jeden skończy z urazem wielonarządowym, wycięli mu kilka metrów jelitka i śledzonkę. 100% kaleka.
Inny wstał i poszedł.
Rozległość urazu zawsze jest mocno losowa.
Nie jednokrotnie widziałem i ratowałem takich ludzi i nigdy nie skończyło się to tylko zdarciem naskórka na kolanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie