👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby ją tak ubrać w ludzki ciuch, to i by fajnie to wyglądało.

D4imon napisał/a:
Jakby ją tak ubrać w ludzki ciuch, to i by fajnie to wyglądało.
Dokładnie, ubrać, uczesać, wykąpać

Jak ktos obcowal z kobietami to wie, ze panie sa bardzo wyczulone na nasze rozbiegane oczeta.Znalazlem sie kiedys w bardzo dziwnej sytuacji, kiedy pod bankomatem, czy kantorem, zawiesilem sie na dupci osoby znajdujacej sie przed moja panna. Zaskoczylo mnie to, ze mimo przylapania na goracym uczynku moja baba nie odezwala sie slowem. Tylko sie usmiechnela. Jak sie potem okazalo, rzeczone posladki nalezaly do jakiegos chlopaka gatunku emo. Zostalem perfidnie oszukany.
Masz pannę tylko dla niepoznaki, w rzeczywistości jesteś pedałem jak ten kolo z Na Wspólnej

z tego co widze to ona zgubiła orientacje, bo wyglonda jak chlopak

Ona mówi coś o skejtoszopach i o rajbanach i ejrmaxach, zaraz ludzie z tego gatunku co ona i jej kolesie właśnie się tak ubierają. Dafuq?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie