Kiedyś już ten Pan gościł u nas i tym razem mam nadzieje, że go przyjmiecie tym bardziej, że prawdę rzecze:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-09-16, 17:54
konto usunięte
2014-09-16, 17:55
Psychodeniczny.. Wieśniak.
konto usunięte
2014-09-16, 18:10
konto usunięte
2014-09-16, 18:12
Fake przecież dziewczyny nie pierdzą
konto usunięte
2014-09-16, 18:44
konto usunięte
2014-09-16, 18:52
Bliżej mi do tego "prawdziwego mężczyzny" niż do wymuskanych lalusiów, ale jedno mnie zastanawia:
- dlaczego niektórzy mają taki straszliwy butthurt z tego powodu, że inni żyją jak chcą?
szkoda piwa, tyle rozlał... :/
prawdziwy mężczyzna nie boi się ubrudzić ,ale nie jest też brudasem czy innym kloszardem
a na prawej rece plecionka linki, który wytrzymuje ileśtam set kg
konto usunięte
2014-09-16, 19:39
Ja jak srałem w lesie kiedyś gdy na jagody chodziłem i pająki zbierałech to zawsze srałem na drodze, i tak nikt nie zobaczy bo po lesie mało ludzi chodzi a jak chodzą to cóż, przykrywało się liśćmi gówno i ludzie wdeptywali... he he...
konto usunięte
2014-09-16, 19:39
fajny, polecam też podobnego typa - von chmiel