Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdzie z tym szczurem do sklepu
Flodzia • 2022-08-02, 19:03

Kaukaz sklep Magnit
Nieznana starsza kobieta chwyciła butelkę koniaku, podeszła od tyłu i uderzyła psa w głowę. Weterynarz stwierdził obecność urazu czaszkowo-mózgowego, dwa pęknięcia w czaszce.
Zgłoś
programista4k 2022-08-02, 22:31 11
powinni uśpić i ukarać grzywną właścicielkę sczura
Zgłoś
Carti 2022-08-02, 22:32
programista4k napisał/a:

powinni uśpić i ukarać grzywną właścicielkę sczura

za co grzywna ?
Zgłoś
NataliaW 2022-08-02, 22:42 8
Ojej jaka szkoda pieska... Przewincie dalej z🤬by i zaraz będziecie się onanizować do rozjechanego kitajca, albo cwiartowanego latynosa. To tylko sobaka i do tego bezużyteczna I NIE POWINNA BYC W SKLEPIE. a teraz dawajcie piwa zoofile
Zgłoś
Rob3rt88 2022-08-02, 22:42 1
ale k🤬a zrozumcie to.
jaka k🤬a akcja ! ?

no wiele tu widzielismy ale to jest w H🤬J smieszne
Zgłoś
ripmax 2022-08-02, 22:56
To pewnie ta od kotecka
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-02, 23:09 1
Nie daliście śmiesznej muzyczki, to nikt nie zrozumiał komizmu sytuacji... Psiarzom mówię zawsze tylko jedno: Putin też kocha psy.
Zgłoś
Tata_Marcina 2022-08-02, 23:34
czesto to ludzie pisza ale ja nie umiem tego zrozumiec dlaczego krzywda zwierzat mnie boli a harda z ludzmi odpalam przy sniadaniu
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-08-02, 23:35 7
i bardzo k🤬a dobrze, co to ma byc?

jak LWA lub k🤬a swinie wniosę do sklepu na rekach to juz można ??

ale śmierdzącego i szczękającego pupilka paniusi hrabiny to mozna tak na raczkach
Zgłoś
Ogórek 2022-08-02, 23:38 4
A próbowaliście kiedyś takie damulce zwrócić uwagę żeby nie pchała się z sierściuchem do sklepu !!!
Zgłoś
kolejny 2022-08-03, 0:03 3
Ło k🤬a ale mu łeb wykrzywiła, bidulek musi mieć słabą głowę do alkoholi xD
Zgłoś
Heliar 2022-08-03, 0:08 5
Miejsce psa jest na podwórzu.
Zgłoś
pochminick 2022-08-03, 7:06 1
JednorękiBandyta napisał/a:

tymi samymi rękami wymacała bułeczki albo jakieś warzywa, zwrócić takiej uwagę że to nie higieniczne jak chwilę wcześniej prowadziła go pani na smyczy wszystko dotykał wąchał pewnie i klocka walnął i wytarzał się c🤬j wie w czym to oburzenie jakby się do niej powiedziało sp🤬alaj z tym psem stara brudna szmato I ta sama baba będzie się do ciebie przyp🤬alać o maseczkę wyprane mózgi w takim wieku to już bez powrotne.

Ty waliles c🤬ja jednoreki debilu, a podajesz reke kolegom - jesli takich masz. Do dotykania pieczywa w cywilizowanych rejonach uzywa sie np. foliowych rekawiczek.
Zgłoś
Lookas84 2022-08-03, 7:08 4
Nie no psa szkoda ale właścicielka zj🤬a na maksa. Pies to pies i chooj nie ważne czy na rękach czy k🤬a w plecaku. czy kurła w siatce z biedronki. Przeświadczenie i pomysły tych z🤬bów przechodzą ludzkie pojęcie. Niech mu jeszcze głupia p🤬da trzepie co tydzień bo nie naturalne środowisko.

podpis użytkownika

Skoro w winnicy jest wino to dlaczego w piwnicy nie ma PIWA?!
Zgłoś
~Angel 2022-08-03, 8:26 1
Hetman_Wielki napisał/a:

i bardzo k🤬a dobrze, co to ma byc?
jak LWA lub k🤬a swinie wniosę do sklepu na rekach to juz można ??
ale śmierdzącego i szczękającego pupilka paniusi hrabiny to mozna tak na raczkach

Nie wiem jak w rosji ale w Polsce nie ma przepisu zakazującego wchodzenia z psem (czy innymi zwierzętami) do sklepu. Wszelkie zakazy są wyłącznie wewnętrznymi zakazami właścicieli sklepu.

podpis użytkownika

Zgłoś
robsonx79 2022-08-03, 10:48
Te stare k🤬y w młodości szmaciły się na każdym rogu, za to na starość pojawia się wielka potrzeba ukulturalniania innych. Dajcie do c🤬ja pożyć młodszym tak samo, jak sami żyliście za młodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie