👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SkoPio1 napisał/a:
Mamy XXI wiek, a ludzie upośledzeni umysłowo ciągle sądzą, że uliczne bójki to partia szachów gentlemanów...
W kacapSStanie jest wiek XIII, Mongoły rządzą
To już nie partyzant, jak wdajesz się w dyskusję która na 100 % skończy się bójką. Rzecz w tym żeby wtedy być pierwszym który jebnie.
A nie jak druga strona cwanaicko faja do gęby. Dystans, łapy poza kieszenią, noga prowadząca w tył.
Chyba że gadali o pogodzie, a łysy jest po prostu jebnięty
A nie jak druga strona cwanaicko faja do gęby. Dystans, łapy poza kieszenią, noga prowadząca w tył.

DEADmanPL napisał/a:
To już nie partyzant, jak wdajesz się w dyskusję która na 100 % skończy się bójką. Rzecz w tym żeby wtedy być pierwszym który jebnie.
Zawsze trzeba trzymać dystans minimum wyciągniętej ręki, zawsze ręce trzymać względnie wysoko a nie np w kieszeni. To takie totalnie podstawowe zasady krav magi, zresztą myślę, ze nie tylko krav magi a ogólnie powinny być normą. Czasami możemy nie chcieć się bić ale zawsze powinniśmy być przygotowani do obrony i dania sobie jakiejś szansy na reakcje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie